Oglas
· · Komentari: 0
elegantno i prefinjeno

Kombinezon koji ćete želeti da imate u ormaru: Jelena Rozga ponela autfit koji odgovara ukusu svake žene (FOTO)

Rozga ponovo sve oduševila modnim odabirom

1654621242_rpzga.jpg
Foto: Printskrin / Instagram / rozgajelenaofficial
Oglas

Pevačica Jelena Rozga iza sebe ima zavidnu karijeru i neprolazne hitove. Pored toga, njena savršena linija i prefinjeni ukus za modu jesu ono što je čini prepoznatljivom.

Damski stav i vitka figura omogućavaju joj da nosi šta poželi, a njeni stajlinzi ispiracija su mnogim damama u regionu. NJen stil je elegantan i sofisticiran, a posebno je za pohvalu njena prirodna lepota i negovana koža.

Ponovo je sve oduševila kada se na jednom zagrebačkom događaju pojavila u tamnom autfitu. Jelena je za ovu priliku odabrala crni kombinezon neobičnog kroja i dokazala da pođednako dobro možete izgledati iako ne nosite haljinu.

Pročitajte još: Seka Aleksić nikad provokativnija: Pevačica nije znala da je snimaju, a video muškarce ostavio bez daha (VIDEO)

Kombinezon sa naglašenim ramenima i otvorenim leđima privukao je sve poglede. Neobični izrezi na kukovima, satenska kragna i malo šire nogavice bile su pun pogodak. Lepa Rozga odlučila je da cela kombinacija bude u tamnim tonovima, pa se odlučila za crna sandale sa većim cvetom u sredini. Manja torbica iste boje upotpunila je kombinacija.

Rozga je još jednom potvrdila svoj epitet dame od stila.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas