Oglas
· · Komentari: 0
MODNI STIL

Već ste ga nosile, POTRAŽITE U ORMARU: Ovaj odevni komad u pepito i crno-belom karo dezenu je APSOLUTNI trend sezone (FOTO)

Crno-bele kombinacije ne izlaze iz mode, ili se pak brzo vraćaju u modu.

1636207592_shutterstock_1040081710.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Već smo svedoci sa se u protekle dve sezone vraćaju modni trenodovi koje su nosile naše mame, a ponekada i bake. Ipak, sa jednim trendom se svakih nekoliko sezona susrećemo, a ova pred nama jedna je od njih.

Pročitajte još: Tri stvari koje muškarac UVEK zapamti kod žene koju je VOLEO

Reč je o karo i pepito dezenu koji je ove sezone u trendu i kada je muška moda u pitanju, a posebno ženska. Ovgodišnje kolekcije pune su ovih dezena, a nama su za oko zapale pantalone širokih nogavica u pepito dezenima. Osim dugih pantlona nosiće se i popularne kilote, odnosno široke pantalone ispod kolena i bermude, koje su ovog leta bitle apsolutni trend.

Pročitajte još: Limun je izuzetno ZDRAV, ali osobe koje imaju OVE tegobe, ne bi smele da ga konzumiraju

Karo će se nositi u kombinaciji vune i buklea i popularnih Šanel krojeva. Osim toga, odlično će se nositi i kao jaknice i kao sakoi ili kaputi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas