· · Komentari: 0
MIRISNA NOTA

Vodolije vole ENERGIČNE note parfema, a evo koji parfemi pristaju drugim HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

Da li ste sigurni u izbor parfema ili lutate u izboru?

1632000812_Depositphotos_183511080_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Verovali ili ne, ali horoskopski znakovi imaju uticaja i na najobičnije životne odluke, pa tako i prilikom odabira parfema. Čak i u slučaju da lutamo i nismo sigurni u svoju mirisnu notu, podela prema horoskopskim znacima vam može biti od velike koristi.

Ovan

Vatreni ovnovi najbolje će se snaći sa mirisom koji sadrži karanfil, đumbir, jorgovan ili vanilu.

Bik

Zemljanim bikovima možete pokloniti miris na bazi anisa, ciklame, jorgovana, magnolije ili jasmina.

Blizanci

Vazdušnim blizancima sigurno ćete postati draži ako im donesete parfem na bazi ruzmarina, mente, lavande, ljubičice ili irisa.

Rak

Pročitajte još: Rotaciona DIJETA za septembar: Kilogrami se tope bez gladovanja (SATNICA)

Vodeni rakovi rado će primiti parferme na bazi ljubičica ili irisa, a ako nemate takvoga na izbor, svaki sa citrusnom notom će pristajati.

Lav

Vatreni lavovi preferiraju jače mirise koji privlače pažnju, pa nabavite nešto na bazi lavande, sandalovine ili origana.

Devica

Zemljane device istančanog ukusa vole parfeme na bazi vrbe, lavande ili jasmina.

Vaga

Vazdušne vage oduševiće se mirisima na bazi vrbe, karanfila, jasmina ili ruže.

Škorpija

Pročitajte još: Jogurt kao deo dijete? Evo kada je najbolje da ga pijemo

Vodene škorpije biće zadovoljne parfemima na bazi jasmina ili crvenog karanfila.

Strelac

Vatrenim strelcima nećete pogrešiti sa parfemom na bazi orhideje, vanile, lavande ili ljubičice.

Jarac

Pročitajte još: Otkrijte NAJMOĆNIJU osobinu koju posedujete: Da li ste prvo uočili TIGRA ili DRVEĆE?

Zemljanom jarcu možete mirno pokloniti parfem na bazi mirte, mimoze, ljubičaste ili neki puderastih nota.

Vodolija

Vazdušne vodolije su nekonvencionalane, pa će im dobro pristaju mirisi neobičnih kombinacija ss više različitih nota, ali neka obavezno budu energični i cvetni.

Ribe

Vodene pibe vole parfeme na bazi irisa, ruže ili ljubičice.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.