· · Komentari: 0
promo

Male promene za velike stilske efekte

Dnevna soba je najvažnija prostorija u domu i mesto gde se provodi najviše vremena tokom dana

1676626207_03.jpg
Foto: Promo

Baš iz tog razloga, dizajn enterijera dnevne sobe je veoma značajan, kako bi mesto za druženje, uživanje u kafi, kutak za gledanje filmova ili za čitanje bio ugodan i funkcionalan prostor. Ukoliko želite da oplemenite prostor i učinite ga prijatnijim, možete ubaciti klub sto koji će imati korisnu, ali i estetski značajnu ulogu.

Prvi korak u određivanju estetike vašeg klub stola je da utvrdite šta još želite da se podudara, dopuni ili kontrastira u vašoj dnevnoj sobi. Možda želite da vaš stočić bude u kontrastu sa vašim kaučem, ili da bude samostalan i jedinstven komad u prostoriji.

U tom slučaju, klub sto VKCT – 50091 predstavlja baš onaj komad koji se dobro slaže uz skoro većinu tapaciranog nameštaja, bez obzira na to da li je ispred garniture u kombinaciji sa još jednim stolom ili pored fotelje, poput fotelje STRETCHY, za omiljenu knjigu. Sama konstrukcija stočića je korisna u svrhu skladištenja, savršen je za dodatni jastuk ili manje ćebe, za koje je uvek dobro da budu pri ruci. Uz ovaj ambijent sjajno bi se uklopio i tabure KOKO u braon štofu.

Foto: Promo

Ukoliko vam je prioritet pri odabiru stola ušteda prostora, klub stolovi u vidu seta su idealno rešenje za deo ambijenta koji uređujete. Set klub od dva set stočića SEAFORD NEST veoma je praktičan, zbog mogućnosti da se manji stočić podvuče ispod većeg, baš u zavisnosti od potreba i dispozicija ostatka nameštaja u prostoriji. Kombinacija drvo dekora i metala čini ga odličnim izborom za ambijente uređene u industrijskom stilu. Pored stolova možete postaviti dve moderno dizajnirane trpezarijske stolice VRP-010, a uz ambijent bi odlično išla i komoda SARDINIA 3K4F u dekoru artisan hrasta.

Foto: Promo

Svim ljubiteljima drvene konstrukcije sigurno će se dopasti klub sto FARGO, dostupan u više dimenzija i drvo dekora, koji predstavlja idealno rešenje za moderan ambijent dnevnog boravka. Pored standardne namene, sadrži i donju policu za dodatno odlaganje. Lak je za kombinovanje sa policama istog dezena ukoliko u enterijeru zafali prostora za više knjiga ili dekoracije.

Foto: Promo

Dizajneri enterijera Forma Ideale za policu koja će se uklopiti u ovom ambijentu preporučuju otvorena polica STAR, koju čine crna metalna konstrukcija i par horizontalnih polica, dostupnih u dva dezena. Udobnosti ambijenta dnevnog boravka doprinela bi ugaona garnitura ERBA u sivom štofu, kao i pleteni tabure, koji je veoma praktičan, a istovremeno doprinosi i estetici.

I da zaključimo, kada je reč o dizajnu dnevne sobe, klub stolovi igraju važnu ulogu u stvaranju ugodnog i funkcionalnog prostora za vašu porodicu i prijatelje. Odaberite klub stolove koji se uklapaju u vaš stil, i ne zaboravite da uzmete u obzir i druge elemente dizajna kako bi stvorili prostor koji je jednako lep kao što je funkcionalan.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.