Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

Мале промене за велике стилске ефекте

Дневна соба је најважнија просторија у дому и место где се проводи највише времена током дана

1676626207_03.jpg
Фото: Промо
Oglas

Баш из тог разлога, дизајн ентеријера дневне собе је веома значајан, како би место за дружење, уживање у кафи, кутак за гледање филмова или за читање био угодан и функционалан простор. Уколико желите да оплемените простор и учините га пријатнијим, можете убацити клуб сто који ће имати корисну, али и естетски значајну улогу.

Први корак у одређивању естетике вашег клуб стола је да утврдите шта још желите да се подудара, допуни или контрастира у вашој дневној соби. Можда желите да ваш сточић буде у контрасту са вашим каучем, или да буде самосталан и јединствен комад у просторији.

У том случају, клуб сто VKCT – 50091 представља баш онај комад који се добро слаже уз скоро већину тапацираног намештаја, без обзира на то да ли је испред гарнитуре у комбинацији са још једним столом или поред фотеље, попут фотеље STRETCHY, за омиљену књигу. Сама конструкција сточића је корисна у сврху складиштења, савршен је за додатни јастук или мање ћебе, за које је увек добро да буду при руци. Уз овај амбијент сјајно би се уклопио и табуре КОКО у браон штофу.

Фото: Промо

Уколико вам је приоритет при одабиру стола уштеда простора, клуб столови у виду сета су идеално решење за део амбијента који уређујете. Сет клуб од два сет сточића SEAFORD NEST веома је практичан, због могућности да се мањи сточић подвуче испод већег, баш у зависности од потреба и диспозиција остатка намештаја у просторији. Комбинација дрво декора и метала чини га одличним избором за амбијенте уређене у индустријском стилу. Поред столова можете поставити две модерно дизајниране трпезаријске столице VRP-010, а уз амбијент би одлично ишла и комода SARDINIA 3К4F у декору артисан храста.

Фото: Промо

Свим љубитељима дрвене конструкције сигурно ће се допасти клуб сто FARGO, доступан у више димензија и дрво декора, који представља идеално решење за модеран амбијент дневног боравка. Поред стандардне намене, садржи и доњу полицу за додатно одлагање. Лак је за комбиновање са полицама истог дезена уколико у ентеријеру зафали простора за више књига или декорације.

Фото: Промо

Дизајнери ентеријера Forma Ideale за полицу која ће се уклопити у овом амбијенту препоручују отворена полица STAR, коју чине црна метална конструкција и пар хоризонталних полица, доступних у два дезена. Удобности амбијента дневног боравка допринела би угаона гарнитура ERBA у сивом штофу, као и плетени табуре, који је веома практичан, а истовремено доприноси и естетици.

И да закључимо, када је реч о дизајну дневне собе, клуб столови играју важну улогу у стварању угодног и функционалног простора за вашу породицу и пријатеље. Одаберите клуб столове који се уклапају у ваш стил, и не заборавите да узмете у обзир и друге елементе дизајна како би створили простор који је једнако леп као што је функционалан.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas