Oglas
· · Komentari: 0

OPREMITE DOM UZ JESENJE POPUSTE!

Jedan od sjajnih načina da iskoristite prijatne jesenje dane je i uređenje i renoviranje doma

1695888254_Foto-Shutterstock.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Jedan od sjajnih načina da iskoristite prijatne jesenje dane je i uređenje i renoviranje doma. Koliko god vam se, trenutno, to možda činilo velikim ulaganjem, ono što je ohrabrujuće jeste činjenica da ćete u novom ili obnovljenom ambijentu doma uživati tokom zimskih dana, a i mnogo potom, sa svojim ukućanima i dragim prijateljima.  Ukoliko želite da spojite lepo i korisno, onda su kupovine za vreme akcijskih sniženja pravo rešenje za vas. Prilikom većih ulaganja u dom važno je uvek misliti da uštede budu što veće, ali i da odnos cene i kvaliteta bude zadovoljavajući, a Forma Ideale vam kroz svoje akcije nudi baš to! 

Tokom mesečne akcije OPREMITE DOM UZ JESENJE POPUSTE!, u trajanju od 25. septembra do 21. oktobra, preko 600 artikala je na sniženju i spremno čeka na vas, bilo da se odlučite za kupovinu u nekom od salona Forma Ideale, koji se nalaze u 36 gradova u Srbiji (porodajnu mrežu pogledajte OVDE) ili iz udobnosti svog doma, putem Forma Ideale Internet prodavnice na sajtu www.formaideale.rs

Ono što dodatno može obradovati sve lojalne kupce Forma Ideale su i sniženja uz Loyalty karticu, a ukoliko i vi želite dodatne popuste, na sajtu Forma Ideale možete pogledati uputstvo kako možete doći do svoje Loyalty kartice.

Pre nego što sami pogledate kakve povoljnosti vam nudi akcija OPREMITE DOM UZ JESENJE POPUSTE izdvajamo ono što bi posebno moglo da vas obraduje iz aktuelne akcijske ponude.

Foto: Promo

Ukoliko želite da na najbolji način osvežite dnevni boravak, predlog za idealnu kupovinu je ugaona garnitura Galaxy, dostupna u tri dezena, čija je cena tokom aktuelne akcije snižena za 35% i iznosi 62.095 dinara. Garnitura je prostrana, i samim tim idealna za okupljanja i druženje, a obaranjem naslona se može transformisati u ležaj za spavanje površine 215x125cm.

Foto: Promo

Ako razmišljate o idealnom regalu za vaš dnevni boravak, u akcijskoj kategoriji „najbolja cena“ je regal GLEN, u tri kombinacije dekora, koji je dostupan za 15.779 dinara, a predstavlja i praktično i moderno rešenje, i sasvim sigurno  će u vaš dnevni boravak uneti željeno osveženje.

Opremanje kuhinje i trpezarijskog prostora može biti veliki izazov ukoliko imamo ograničen budžet, a tokom ove mesečne akcije Forma Ideale vam, među artiklima sa najboljim cenama, predstavlja kuhinju TAMARA  200 (200 cm širine), u atraktivnoj kombinaciji dekora belog i artisan hrasta, po ceni od samo 28.411 dinara. Uz ovu kuhinju možete odlično uklopiti i trpezarijski sto OSCAR TS 160x90, takođe u dekoru artisan hrasta, po ceni od 16.832 dinara.

Tokom trajanja aktuelne akcije u Forma Ideale salonima i Internet prodavnici, možete veoma povoljno urediti i svoju spavaću sobu. Jedan od odličnih izbora bi bio francuski ležaj SPINA, po ceni od 39.989 dinara, dostupan u dva različita dezena štofa, uz koji bi se sjajno uklopio i ormar LEON 4K2FO, čija akcijska cena iznosi 29.463 dinara. 

Foto: Promo

Ukoliko ste razmišljali da obradujete najmlađe članove porodice, ne propustite priliku do 21.oktobra, jer je dečija soba UNA dostupna po ceni od 29.463 dinara.

Sve ostale povoljnosti koje ova akcija pruža možete pogledati na sajtu Forma Ideale, a ono što nikako ne bi trebalo da zaboravite jeste da vam je kupovina u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale dodatno olakšana mogućim plaćanjem na odloženo, pa se dobro raspitajte o svim povoljnostima i uslovima kupovine.

Ukoliko razmišljate o tome da kompletno preuredite stan, a da pri tome dobijete konkretne predloge za uređenje, kao i da vidite koliko košta opremanje stana od 60m2 i 30m2, dizajneri enterijera Forma Ideale su napravili za vas predloge opremanja stanova. 

Budite u toku sa dešavanjima na internet sajtu www.formaidreale.rs, i naravno, iskoristite sjajne akcijske ponude!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas