Oglas
· · Komentari: 0
kupatilo

Šta da učinite da STARE pločice u kupatilu izgledaju kao NOVE: TRIK koji će vas RASPAMETITI uz malo novca! (FOTO)

Najbrži i najjednostavniji način jeste da ofarbate stare pločice!

1624438260_bathroom-2094716_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Želite da osvežite izgled kupatila?

Pločice su već stare, izgrebane.

Ne morate nužno lupati i menjati keramiku.

Najbrži i najjednostavniji način jeste da ofarbate stare pločice!

Pogledajte kako da sami osvežite izgled keramičkih pločica u kupatilu.

Boja za zidne keramičke pločice

Rešenje da osvezite vaše plocice brzo i jednostavno. Boja na vodenoj bazi za zidne keramičke pločice – 3 u 1 sistem. Nanosi se direktno na pločice – nije neophodan prajmer, ni šmirglanje površine, dovoljnoje da pločice dobro i detaljno operete pre bojenja. Boja ima odličnu adheziju i odličnu pokrivna moć (kad se nanosi četkom ili valjkom pokriva 8 –10 m²/l a kada se nanosi prskanjem 6 m²/ l). Može da se nanosi i na keramičke pločice na zidovima tuš kade – koje su često u dodiru sa vodom. Pakovanje je 750 ml, a boje u ponudi su bela, grafit i terra (tamnobraon). Bela boja može da se tonira univerzalnim kolorantima do 2% na ukupnu zapreminu (dakle, samo u blage pastelne tonove).

Foto: promo

Boja za podne keramičke pločice

Vrhunski dvokomponentni poliuretanski lak za podne keramičke pločice u enterijeru i eksterijeru. Premaz je izuzetno otporan na vodu, ulje, masnoće,soli,slabije kiseline i sva uobičajena sredstva za čišćenje u domaćinstvu. Veoma dobro prijanjanje – nije neophodna podloga - temeljni premaz. Brzo vreme sušenja: već nakon 24 sata prostorije se mogu ponovo koristiti. Završni izgled je elegantna svileno sjajna površina. Pakovanja u ponudi su od 1,1 i 3,5 kg. Boja je bela. Potrošnja 3-4 m².

Foto: promo

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas