Oglas
· · Komentari: 0

Šta donose bela, braon, zelena...? Najbolje boje za KANCELARIJU

Jedan od načina da napravite idelanu energiju u kancelariji za ostvarivanje uspešnih radnih zadataka jeste da pozitivno okruženje u enterijeru

1651435085_home-gdd6e086cd_1280.jpg
Foto: pixabay
Oglas

Korišćenje feng shui saveta može da vam pomogne da dizajnirate prostor koji će vama najviše da odgovara. Bez obzira da li imate zasebnu sobu koju ćete koristiti kao kućnu kancelariju ili ste napravili ugao u kuhinji možete da primenite male savete.

Boje za kancelariju

Jednostavan i efikasan način da počnete su boje. Ove bi dobro funkcionisale u kancelarijskom okruženju:

Bela

Bela je povezana sa metalnim elementom u sistemu boja pet elemenata. Metalni element se odnosi na to da budete produktivni. To takođe ima veze sa vašim kreativnim rezultatom i sposobnošću da završite projekte. Ako imate problema sa odlaganjem ili ako vam je teško da završite stvari koje započnete, bela je dobra boja koju možete da doaten dizajnu kancelarije.

Pročitajte još: Uklonite tvrdokorni KAMENAC iz toaleta za samo pet minuta pomoću OVOG kuhinjskog sastojka

Siva

Siva se nalazi između bele i crne, a takođe ima kvalitete metalnog elementa. Svetlija, hladna siva donosi sličnu energiju beloj, što je čini još jednom sjajnom bojom za unapređenje produktivnosti. Toplija siva sa smeđim nijansama je zemljanija i doneće mirniju, stabilniju energiju, piše The spruce.

Braon

Braon je povezana sa elementom zemlje u sistemu boja od pet elemenata. Element zemlje znači da je uzemljenost i opuštenost. Za ovaj element vezuju se različite nijanse braon, kao i drugi zemljani tonovi. Završne obrade smeđeg drveta takođe predstavljaju element zemlje, tako da je braon drveni sto povezan sa zemljom. Ako ste skloni da se osećate uznemireno ili zabrinuto dok radite, dodavanje elementa zemlje može da vam pomogne da stvorite više lakoće.

Crna

Crna je povezana sa elementom vode, još jednim od pet elemenata. Voda je traženje mudrosti i pronalaženje svrhe. Element vode i crna takođe su usko povezani sa karijerom. Ako osećate da vam nedostaje jasnoća o karijeri  pokušajte da dodate male količine crne u svoj kancelarijski prostor.

Pročitajte još: Kako da produžite vek trajanja MAŠINE ZA VEŠ: Jednostavan i brz trik koji će vam olakšati posao

Žuta

Poput braon, žuta je povezana sa elementom zemlje. To je zapravo tradicionalna boja zemlje u feng šuiju. Žuta izaziva energiju sunca i osećaj radosti. Ako žudite za više lakoće i harmonije, pokušajte da dodate žute detalje.

Zelena

Zelena je povezana sa drvenim elementom u sistemu boja od pet elemenata. Drvo je povezano sa rastom i delovanjem.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas