Oglas
· · Komentari: 0

Trik za PEGLANJE košulja: Izbegnite GREŠKU koju mnogi prave

Trik zbog kog vam dugmići više neće smetati dok peglate košulje

1695557611_shutterstock_577985032.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Ukoliko ste i vi jedni od onih koji peglaju košulje tako što izbegavaju dugmiće kao da su otrovni, moramo da vas razočaramo činjenicom da čitav život peglate pogrešno. Postoji lakši način.

Godinama ste provlačili peglu kroz prostor između dugmića kako biste ispeglali tkaninu na tom mestu i, u redu, izveštili ste se u tome, ali olakšaće vam način peglanja koji ćemo vam predstaviti u ovom tekstu.

„Kako peglati kao profesionalac“, naslovljen je video objavljen na TikToku, koji je privukao veliku pažnju korisnika upravo zbog načina peglanja koji predstavlja muškarac na snimku navodeći kako otkriva svoju tajnu.

 

@laurastar_official Ironing shirts just got a whole lot easier! 🤫 #Laurastar #Beautify #Purify #IroningHacks #LaundryDay #ProTips #iron #ironingclothes #ironingday #routines #aesthetic  #satisfyingvideo #cleantok #cleaningtiktok #cleanmotivation #amazonfinds #tiktokfinds2023 #fyp #foryoupage #foryou ♬ [Animals and dishes] Cute BGM - Sound Owl

„Ako peglate košulju kao što sam ja nekad, verovatno peglate tako što izbegavate dugmad kao da su minska polja. Žao mi je što moram da vam kažem, ali to nije pravi način“, poručio je, pa slikovito objasnio kako to radi. Košulju je okrenuo naopako, te ispeglao s unutrašnje strane, a zatim pokazao da izgleda savršeno.

Većina je pokazala oduševljenje u komentarima, dok ima i onih koji su već znali za ovaj trik i primenjuju ga odavno.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas