Oglas
· · Komentari: 0

Garderoba koju deci ne bi trebalo da oblačite za vrtić: Vaspitačica poslala molbu

Vaspitačicama, a i deci, bi bilo lakše da određenu gardrobu ne oblačite deci tokom boravka u vrtiću, za početak pantalone sa tregerima...

1663677298_profimedia-0291233293.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Roditelji često 'lupaju glavu' oko toga šta je pogodno da obuku deci za jaslice ili vrtić. Međutim, jedna vaspitačica Sara je na svom TikTok nalogu objasnila je šta nije praktična odeća u vrtić, pa zamolila roditelje da je izbegavaju.

Ona je otkrila da neka garderoba jednostavno ne funkcioniše u vrtiću, da im puno komplikuje stvari.

Prvo što je navela jesu tregerice koje roditelji vole da oblače deci. Sara je objasnila da zaista izgledaju slatko i praktično, ali da im otežava posao jer im treba predugo da ih presvuku.

Druga zabranjena stvar jesu čarape bez zaštite od klizanja. Ona kaže da je ovo takođe iz praktičnih razloga jer se brojna deca koja su samo u čarapama bez zaštite isklizaju tokom igre.

Pročitajte još: Pun je vitamina i omogućiće vam potrebnu energiju: Idealan doručak za TRUDNICE (RECEPT)

Na samom kraju, ali ništa manje važno, Sara je napomenula roditeljima da ne oblače deci belu odeću ili odeću koju su kupili za specijalne prilike, poput svečanih haljinica. Tokom igre ili obroka deca mogu da ih isprljaju toliko da fleke neće moći da skinu.

Neki roditelji su njen video snimak loše prokomentarisali, ali Sara je dodala:

"Roditeljima koji su uvređeni... To je samo zanimljiv video. Međutim, mi nekim danima vodimo računa i o 25 dece i izbegavanje ovih stvari nam je od velike pomoći", zaključila je.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas