Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Гардероба коју деци не би требало да облачите за вртић: Васпитачица послала молбу

Васпитачицама, а и деци, би било лакше да одређену гардробу не облачите деци током боравка у вртићу, за почетак панталоне са трегерима...

1663677298_profimedia-0291233293.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Родитељи често 'лупају главу' око тога шта је погодно да обуку деци за јаслице или вртић. Међутим, једна васпитачица Сара је на свом ТикТок налогу објаснила је шта није практична одећа у вртић, па замолила родитеље да је избегавају.

Она је открила да нека гардероба једноставно не функционише у вртићу, да им пуно компликује ствари.

Прво што је навела јесу трегерице које родитељи воле да облаче деци. Сара је објаснила да заиста изгледају слатко и практично, али да им отежава посао јер им треба предуго да их пресвуку.

Друга забрањена ствар јесу чарапе без заштите од клизања. Она каже да је ово такође из практичних разлога јер се бројна деца која су само у чарапама без заштите исклизају током игре.

Прочитајте још: Пун је витамина и омогућиће вам потребну енергију: Идеалан доручак за ТРУДНИЦЕ (РЕЦЕПТ)

На самом крају, али ништа мање важно, Сара је напоменула родитељима да не облаче деци белу одећу или одећу коју су купили за специјалне прилике, попут свечаних хаљиница. Током игре или оброка деца могу да их испрљају толико да флеке неће моћи да скину.

Неки родитељи су њен видео снимак лоше прокоментарисали, али Сара је додала:

"Родитељима који су увређени... То је само занимљив видео. Међутим, ми неким данима водимо рачуна и о 25 деце и избегавање ових ствари нам је од велике помоћи", закључила је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas