· · Komentari: 1
DRUŠTVENE MREŽE

UPOZORENJE! SRPSKE tinejdžerke se seku BRIJAČIMA i ŽILETIMA, a CILJ je samo JEDAN!

Ožiljci su lepi. Devojke sa ožiljcima su posebne. Ovo su mantre devojaka koje sebi nanose rane da bi ožiljcima privukle pažnju.

1592720687_halloween-1011138_1280.jpg
Foto: Piksabej

"One imaju ožiljke zato što nanose sebi povrede, ne razmišljaju mnogo o sebi, ali one su neverovatne, prelepe i jake." Ovim rečima urbani rečnici subkulture opisuju novi trend koji je zavladao među tinejdžerkama.

Pročtajte još: "Bićeš poslušno pašče ili se UBI": BOJAN mesecima PRATIO devojčicu (12) iz Istočne Srbije, pa poslao STRAŠAN zahtev

Većina tinejdžerki ima "zaključan" profil na društvenim mrežama. To rade da bi se zaštitile od nepoznatih ljudi, ali i od roditelja. Tačnije, većina tinejdžera ima najmanje dva profila, a roditelji znaju samo za jedan. Ukoliko tinejdžer redovno ne objavljuje fotografije, mudre misli, detalje iz života - znači da pratite njegov zvanični, ali ne i pravi profil.

Svi tinjedžeri imaju najmanje dva profila.

Ožiljci su novi trend koji je zavladao među adolescentima, a cilj je pokazati ih, odnosno dokazati da si drugačiji.

Na društvenim mrežama postoje, čak, i influenserke koje su poznate kao tužne dvojke koje sebi redovno nanose bol.

Tinejdžeri ožiljke prave žiletom, brijačem, iglama i drugim oštrim predmetima, a onda ih slikaju. Za devojke koje imaju ožiljke veruje se da su "pravi borci". Psiholozi, međutim, smatraju da je to klasičan način privlačenja pažlje i ljubavi.

Ovo je logičan protest protiv plastične hirurgije i savršenog oblikovanja tela.

Takođe, smatra se da je ovaj trend logičan nastavak dugogodišnjeg diktata "savršene lepote" i plastične hrurgije kako bi žene izgledale savršeno poput lutki.

Pročitajte još: Srpska omladina REDOVNO PIJE, izlazi na INTERNETU, a ŠTA MISLE o svom životu?

Na Jutjubu mogu da se pogledaju brojni tutorijali o tome kako se šminkom prave ožiljci, ali i kako se sebi nanose.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.