Oglas
· · Komentari: 0
VEČITA PITANJA

6 GREŠAKA koje prave SLOBODNE dame!

Ne omalovažavajte svoj izgled i vrednosti.

1604913170_Depositphotos_27523443_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Razmislite malo. Možda problem nije u njima, nego u vama. Nisu baš svi isti. Donosimo šest uverenja koje bi trebalo da odbacite.

1. Sviđa im se određeni tip žena

Muškarci imaju različite ukuse. Ako im je žena zgodna, nije bitno kakvu boju kose ili očiju ima. NJima je najbitnije da poseduje inteligenciju i samouverenost. Neodoljivo je kada se žena dobro oseća u svome telu.

Pročitajte još: Da li ste znali? Ovo su tri ženska najveća kompleksa

2. Uspoređujete se sa drugim ženama 

Ne omalovažavajte svoj izgled i vrednosti. Sigurni smo da imate nešto specifično što vas razlikuje od drugih. Fokusirajte se na svoje pozitivne strane, umesto da sebi tražite mane.

3. Glumite da biste ga očarali

Foto: Depozit

Kako biste privukli njegovu pažnju, počinjete da glumite. Zbog čega smatrate da niste dovoljno dobri? S vremenom će muškarac otkriti ono što ste mu skrivali i preuveličali, pa će se zapitati koliko ste moralni. Nema ništa lepšeg od žene koja zna što hoće.

Pročitajte još: Super trikovi sa KOREKTOROM: Evo na koje se sve načine može koristiti

4. Zacrtali ste kakav treba da bude idealan muškarac

Ne pravite listu na kojoj je strogo naznačeno šta mora da ima vaš budući. Više gledajte njegov duh, nego fizički izgled. Umesto savršenih atributa usmerite pažnju na karakter.

5. Vaša reč mora biti poslednja

Okanite se ove ružne navike. Kontrolom i strogoćom nećete postići tuđe interesovanje. Pripazite da ne ostanete slomljenog srca. Pronađite zajednički jezik i pristanite na kompromis.

Pročitajte još: SUOČITE SE sa istinom! Sauna TOPI KILOGRAME, ali ne baš i kao teretana!

6. Mislite da je prekasno za vezu

Ako sami sebe uverite da ste propustili sve šanse, život će vam se pretvoriti u horor. Razmislite o onome što želite da imate, a onda krenite prema cilju. LJubav se ne planira. Ona se događa. Glavu gore i razmišljajte pozitivno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas