Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШМИНКА

Супер трикови са КОРЕКТОРОМ: Ево на које се све начине може користити

Производ који готово свака жена има у својој торбици.

1604565371_Depositphotos_131863850_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Ако ти је лети циљ да садржај своје козметичке торбице сведеш на минимум, ови одлични трикови с коректором ће те одушевити.

Коректор је један од оних производа које готово свака жена има у својој торбици, а захваљујући згодним паковањима, можеш га без проблема носити и на посао, и на путовање и на врући састанак, како би у задњем трену поправила мале недостатке.

Верујемо да га до сада користиш углавном за подочњаке и бубуљице, али јеси ли знала да њиме можеш и...

ВИЗУАЛНО ПОВЕЋАТИ УСНЕ

Након што нанесеш руж или сјај за усне, танку црту коректора нанеси изнад "Купидовог лука", а затим прст умочи у коректор и лагано нанеси на средину доње усне. То ће твоје усне у трену учинити визуално пунијима, без неприродног обрубљивања оловком.

Прочитајте још: Да ли и ви имате проблем са ПОДОЧЊАЦИМА? Ево како да их ублажите

КОРИСТИТИ УМЕСТО ПУДЕРА

Ако имаш поприлично чисту кожу, за време топлијих дана заборави на пудер и користи коректор. Након наношења хидратантне креме причекај пола минута, а затим на лице нанеси пар црта коректором. Лагано размажи прстима и то је то!

Фото: Депозит

Прочитајте још: Како да ваше ОБРВЕ изгледају савршено? На ове ТРИ ствари ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ

ФИКСИРАТИ СЕНКУ

Ако немаш базу за сенку, на капке прво нанеси коректор, а тек потом осталу шминку. Сенка и ајлајнер неће се разливати, а ви ћете цео дан изгледати савршено.

ФИКСИРАТИ КРЕМАСТО РУМЕНИЛО

Кремаста руменила су згодна, али с лица брзо нестају. Пре наношења руменила, на образе стави мало коректора.

Прочитајте још: САКРИВАЊЕ БОРА шминком: Ево у чему је тајна

УКЛОНИТИ СВЕ ЗНАКОВЕ УМОРА

И притом не мислимо само на подочњаке. Ако си прехлађена или ако изгледаш заиста уморно, немој да заборавиш да нанесеш коректор око носница - то ће и лицу освежити лице и уклонити уморан изглед.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas