Oglas
· · Komentari: 0
MODA I LEPOTA

Odaberite svoju VENČANICU prema HOROSKOPSKOM znaku (FOTO)

Prava venčanica je detalj koji će se pamtiti celog života...

1629665997_bride-5504342_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Venčanice su posebna stvar u životu svake žene, koja čini da da zablistamo na najbitnijem događaju u životu. Ukoliko niste sigurne kakvu venčanicu želite, imajte u vidu da mnoge naše odluke zavise od toga u kom horoskopskom znaku smo se rodile.

U zavisnosti od toga da li pripadate vatrenom, vodenom, vazdušnom ili zemljanom znaku različiti su modeli koji će pristajati svakoj ženi razlikuju se od horoskopskog znaka...

Horoskop utiče i na naš modni stil, izbor frizure, pa čak i na izbor venčanice. U zavisnosti od toga da li pripadate vatrenom, vodenom, vazdušnom ili zemljanom znaku različiti su modeli koji će pristajati svakoj ženi razlikuju se od horoskopskog znaka.

Pročitajte još: ZNAČENJE BOJA: Evo šta vaša omiljena boja govori o vama!

I dok žene ovnovi, koje su u duši tradicionalisti pa venčanice u boji nisu na njihovom spisku haljina iz snova, već će se pre odlučiti za model A-kroja sa diskretnim detaljima poput lepo ukrašenog pojasa. Sa druge strane, žena bik voli luksuz i skupe stvari. Uvek elegantne, besprekornog tena, sa savršenom frizurom, one slede sopstveni stil dodajući mu trendi elemente. I, naravno, nije bitno kakva je kreacija, ali mora da bude izrađena od najkvalitetnijeg luksuznog materijala koji prija telu.

Pročitajte još: Sedam FENG SHUI boja NOVČANIKA: Evo kako da utvrdite koji ste vi ELEMENT, po kom birate boju!

Kratke venčanice smelo kombinuju žene blizanci, dok ženama rakovima ličnosti odgovaruju venčanice u vintage stilu iz doba Čarlstona. Haljina žene u znaku lava mora biti jedinstvena, te joj najviše odgovaraju senzualne venčanice, koje odišu glamurom, dok će se žene u znaku device odlučiti za tradicionalne vanvremenske krojeve i dugi veo od tila.

Pročitajte još: Skarlet Johanson otkrila šta podrazumeva njena rutina šminkanja

Žena vaga će se opredeliti za elegantnu venčanicu, a venčanica škorpije mora da naglasi njihovu senzualnu stranu a to će najbolje postići ako izaberu venčanicu u sirena stilu. Žena strelac jvoli izazove i u izboru haljine, žena jarac će poneti klasičnu i odmerenu haljinu. Vodolija voli neobične stvari, pa joj najviše odgovaraju venčanice od tila, a ribama ogovaraju nežne stvari kao što su prelepe venčanice od čipke.

Evo i na fotografiji koji model venčanice savršeno pristaje vašem horoskopskom znaku...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas