Oglas
· · Komentari: 0
STIL

O ovoj VENČANICI mašta preko TRI miliona devojaka (FOTO)

San svake mlade

1640604000_vencanica.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Svaka devojka još od ranog detinjstva mašta o tome da na dan svog venčanja zaseni sve u venčanici u kojoj će se osećati kao princeza. 

Pročitajte još: Frizure zbog kojih izgledamo starije: Šta frizeri ne mogu da preporuče?

Obično, kada dođu pripreme, inspiracija oko izbora venčanice se pronalazi u raznim  časopisima ili na društvenim mrežama, a jedna haljina svima je zapala za oko.

Čak tri miliona devojaka, poželela je da na dan svog venčanja obuče upravo haljinu australijanskog  brenda „Grace love slace“.  Ova unikatna haljina „Hollie 2.0“ napravljena je od italijanske svile i francuske čipke. Inspirisana je stilom „boginje“ . Čipka se pripija uz telo, a trake od šifona pomeraju se pri hodu i blago otkrivaju telo. Cena ove haljine kreće se između 1.900 i 2.200 dolara, a kreatori je preporučuju prilikom venčanja na nekoj egzotičnoj destinaciji.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas