Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Да ли ће суђење открити МРАЧНУ ТАЈНУ Џонија Депа?

Након турбулентног разлаза, славни глумац и његова бивша супруга појавили су се данас у суду

1594120090_dzoni-dep.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен / СцреенСлам
Oglas

Џони Деп тужио је британски таблоид "Сун" и уредника Дана Вотона, због клевете у чланку који је објавио 2018. године и навода да је пребио тадашњу супругу.

Прочитајте још: Ове филмске звезде су желеле да ОДУСТАНУ ОД ГЛУМЕ

Данас је почело суђење, а славни глумац ће вероватно морати да открије многе детаље из живота са бившом супругом Амбер Хард, а исказ би требало да да и она. Страни медији верују да ће се управо на суђењу и открити многе мрачне тајне из њиховог заједничког живота.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пиц фром тхе Студио, wхен @киркхамметт (оф @металлица , обвиоуслy) броугхт тхе фамоус гуитар, "Греенy" овер фор а висит... Ит ис тхе '59 Лес Паул, онце оwнед анд плаyед фор манy, манy моонс, бy тхе инцредибле Петер Греен фром еарлy даyс оф Флеетwоод Мац!!! И wас анд ремаин, сомеwхат, ин схоцк!!! Ан инцредибле еxпериенце!!! Тхе паинтинг он тхе wалл ис оне И маде оф ан олд фриенд... Мy олд дог, Моох, wхо садлy пассед аwаy бацк wхен и wас аwаy он лоцатион филминг, "Публиц Енемиес". Хе wас а верy гентле боy анд и стилл мисс хим греатлy!!!!

А пост схаред бy Јохннy Депп (@јохннyдепп) он

Пар се упознао 2011. на снимању филма "Тхе Рум Диарy", а четири године касније су своју везу крунисали браком. Глумица је поднела захтев за развод након 15 месеци заједничког живота и тражила од суда да му забрани прилаз, јер га је оптужила за физичко злостављање.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wиндинг доwн инто тхе wеекенд

А пост схаред бy Амбер Хеард (@амберхеард) он

Развели су се 2017. и тада је укинута мера забране приступа, а Деп је пристао да јој исплати седам милиона долара. Адвокати обе стране, водили су рачуна о томе да пар не дође у истом моменту на суд, како испред не би дошло до конфликта.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas