Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖЕНСКА ПОСЛА

ЖЕНСКЕ ТАШНЕ су опасне по ЗДРАВЉЕ, а просечна жена проведе 76 ДАНА у животу "копајући по торби"

Пре свега торбе су неретко пуне бактерија, ношење на једном рамену штети раменима и куковима, а "копање по торби" је стресно

1596703844_zenska-torba.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Женске торбе су или превелике, па је копање по њима стресно или превише мале да нам у њих стану све ствари, што је додатно стресно. Према подацима истраживања, жене наводно 76 дана у животу претражују своје торбице, а инвентивна потрага за новчаником, кључевима и телефоном је изразито стресна.

Прочитајте још: Зашто СРПСКИ ТУРИСТИ бирају баш ОВО летовалиште? Луксуз, базен спа... а ТЕСТ НА КОРОНУ НЕ ТРЕБА

Прочитајте још: МАЊЕ ЈЕ ВИШЕ, како да са МИНИМАЛНО ШМИНКЕ постигнете оно што желите

Копање по торби бесповратно лоше утиче на психичко здравље сваке жене

Наравно да повремено претраживање није опасно за живот, али жене које редовно "копају по торби" непотребно се излажу ризику.

Прочитајте још: Заштитите КОСУ ОД ТОПЛОТЕ! Зашто је то ВАЖНО и шта радити?

Озбиљнију пријетњу представља ношење великих и тешких торби на рамену. Једна половина тела је притом увек јаче оптерећена од друге, а последице су болови у мишићима, оштећење диска или неправилно држање.

Прочитајте још: ТАЈНЕ наношења ПАРФЕМА, како да траје ДУЖЕ

У торбама се често налазе и узрочници болести. Унутрашњост торбе плодно је тло за бактерије које се окупљају око шминке и остатака хране. Управо је шминка, која је у контакту са лицем и телом највећи ризични фактор за ширење бактерија.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas