Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ОТКРИВЕНО

Потписује се као ЖЕНА МАЧКА, воли АЛКОХОЛ и ХРВАТСКУ, лоша ГЛУМИЦА: Ко је ЛАУРА КЛАРК, због које је Ноле дисквалификован? (ФОТО)

Новак Ђоковић дисквалификован је са УС Опена јер је лоптицом случајно ударио у врат линијског судију

1599478179_Tan2020-9-6_23341133_3.jpg
Фото: Танјуг/AP Photo/Seth Wenig
Oglas

Иако до сада нико није желео да каже њен идентитет, сазнаје се да је реч о Лаури Кларк, која је иначе дугогодишњи линијски судија на АТП турнирима.

Прочитајте још: Након избацивања са УС Опена, ХОЛИВУДСКИ ГЛУМАЦ пружио Новаку подршку (ФОТО)

Она је, према писању америчке штампе, пореклом из Овензбороа и, иако се после инцидента осећала добро, "повучена је из ротације за наредне сусрете".

Кларкова, иначе, користи надимак "жена мачка" на друштвеним мрежама, на којима редовно објављује колико ужива у кантри музици, али и квалитетним пићима.

Љубав према тенису развила је у време Пита Сампраса и Андреа Агасија, а у једном интервјуу је открила да ју је ударила лоптица у усну при брзини од 130 километара на час.

- Када сте први пут на неком великом терену то је затрашујуће. Тресете се - рекла је тада Лаура и додала да саосећа са врхунским тенисера,јер су под великим притиском.

Међутим, није позната судбина онога ко ју је ударио лоптицом, те да ли је и тада спектакуларно глумила и ваљала се по терену.

По објавама јасно је да воли алкохол и путовања, те се похвалила и путом у Хрватску

Ситуација од синоћ изазвала је буру коментара, јер многи сматрају да је Лаура одглумила ударац, како би се Ноле избацио са турнира, а нашем тенисеру подршку је дао и холивудски глумац о чему можете читати ОВДЕ.

Лаура Кларк ће од свега мало одморити, па по свој прилици - наставити да буде део АТП приче.

Новак се спаковао за повратак кући и ма колико се трудили да га прикажу ка "тенисера који је ударио линијског судију", постоји снимак који доказује да је на себе љагу бацила Лаура Кларк која ће уместо "жена мачка" остати упамћена као "лоша глумица".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas