Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБЉЕЊЕ

ПОЉУПЦИ СУ ВАЖНИ: А због ова 3 ТУЖНА РАЗЛОГА парови престају да се љубе

За многе брачне парове романтична љубав више није приоритет јер страст лагано ишчезне.

1600603731_a-couple-of-1694334_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Предивно је видети парове како уживају у страственом љубљењу са савршеном концентрацијом где год се нађу, потпуно занемарујући ко је око њих. Они се пожудно спајају с међусобном енергијом, што убрзава производњу хормона среће.

Нажалост, већина љубавника који су заједно више од две или три године избегавају француско љубљење и замењују га успутним пољупцима. Зашто се то догађа? Зашто људи престају да се љубе на француски начин, а посебно након брака?

1. Превише су заузети

Брачни живот може постати ужурбан. С временом парови не желе да се замарају француским љубљењем, јер имају ужурбане животе и често су уморни. Такође могу да мисле да је веза довољно чврста, па сматрају да у њу не морају толико да улажу као пре. Они рационализирају како француско љубљење одузима више енергије од обичног на образ или површног љубљења усана. Више се не сећају колико француско љубљење буди страсну енергију и дубљу повезаност.

Прочитајте још: Престаните да ТРАЖИТЕ ЉУБАВ, јер тада се догађају НЕВЕРОВАТНЕ ствари

Фото: Депозит

2. Осећају да их партнер игнорише 

Други разлог је тај што је можда један од вас или што сте обоје створили ниво љутње која гуши енергију. Жена је посебно осетљива због тога што је партнер не види истим очима. У почетку се парови често страствено љубе и уживају у дубоким загрљајима. Француски пољубац често претходи сексу. Али, ако уђете у рутину, страст може да почне да се смирује. Парови се више не труде.

3. Не могу да изразе оно што желе

Такође још један од разлога због којег многи парови престају са француским љубљењем јесте тај што се један или оба партнера осећају несхваћенима и немају комуникацијске вештине да изразе своје потребе и жеље.

Страст се не може кретати кроз ваше вене уколико не постоји потпуна слобода да будете оно што јесе и изразите себе.

Потребно је да имате онакву слободу какву сте давали једно другоме кад сте се упознали. Како би се догодило француско љубљење, ваше енергије морају да се деблокирају и слободно крећу.

Прочитајте још: Три корака до САВРШЕНОГ СЕКСА

Фото: Пиксабеј

Како изјављује Џон Греј у књизи „Мушкарци су с Марса, а жене с Венере“, већина мушкараца воли директну комуникацију, а већина жена воли циркуларни начин комуникације. Кад се мушкарци повуку у своју пећину да би се охладили, код жена буја проблем у њиховим главама.

У почетку је романтично повезивање једноставно, али касније, како живот постаје сложенији, важно је поставити време за комуникацију и изражавање својих жеља.

Прочитајте још: Не мешајте СТРАСТ и ЉУБАВ - Људи се растају, психолог објашњава РАЗЛОГЕ

Кад постоји јасна комуникација, постоји и страст. Ако је комуникација јасна и непрестана, огорчење - један од убица љубави - се не развија.  Нађите времена за француско љубљење. То је добро за вашу душу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas