· · Коментари: 0
НОКТИ

Обојте јесен ШЉОКИЦАМА: Направите СЛОМЉЕНЕ нокте уз помоћ кухињске ФОЛИЈЕ (ВИДЕО)

Сваки човек доживи шок када телефон падне и пукне стакло, али зашто се не би нашалили и направили сломљене нокте?

Прво нежном турпијом скините горњи слој нокта и очистите прашину. Намажите га безбојним, заштитним лаком и сачекајте да се осуши.

Гел Фото:Youtube/ screenshot
Nail Career Education

Прочитајте још: Направите ХОЛАНДСКУ ПЛЕТЕНИЦУ, фризуру за летње дане

Гел се наноси четкицом, равномерним покретима и сачека се да се добро осуше. Испод нокта ставите пластични или картонски шаблон који ће направити облик нокта.

Шаблон за нокат може да буде од картона или пластике, важан је облик.

Гел се наноси преко нокта и шаблона у дужини које хоћете да буде нокат. Овом приликом правите и облик који може бити бадемаст или четвртаст.

Фолија Фото:Youtube/ screenshotNail Career Education

Када добијете жељену дужину, нанесите нови слој гела и прекријте га пластичном кухињском фолијом. Када се нокат лепо осуши - скините фолију. Нокат ће бити изгужван!

Обложите нокат фолијом и осушите, па је скините!

Намажите нокат шљокицама или неким другим украсом који желите. Када се добро осуши премажите га гелом који ће попунити неравнине и осушите.

Прочитајте још: Да ли сте чули за ОБРНУТУ ПЛЕТЕНИЦУ? Елегантна и једноставна - погледајте КАКО ДА ЈЕ НАПРАВИТЕ (ВИДЕО)

Када се добро суши нокат поново обликујте врх турпијом, јер је тренутак да добије коначан изглед. Када поновите поступак на свим прстима - сломљени нокти су готови!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.