Oglas
· · Komentari: 0
NOKTI

Obojte jesen ŠLJOKICAMA: Napravite SLOMLJENE nokte uz pomoć kuhinjske FOLIJE (VIDEO)

Svaki čovek doživi šok kada telefon padne i pukne staklo, ali zašto se ne bi našalili i napravili slomljene nokte?

Oglas

Prvo nežnom turpijom skinite gornji sloj nokta i očistite prašinu. Namažite ga bezbojnim, zaštitnim lakom i sačekajte da se osuši.

Gel Foto:Youtube/ screenshot
Nail Career Education

Pročitajte još: Napravite HOLANDSKU PLETENICU, frizuru za letnje dane

Gel se nanosi četkicom, ravnomernim pokretima i sačeka se da se dobro osuše. Ispod nokta stavite plastični ili kartonski šablon koji će napraviti oblik nokta.

Šablon za nokat može da bude od kartona ili plastike, važan je oblik.

Gel se nanosi preko nokta i šablona u dužini koje hoćete da bude nokat. Ovom prilikom pravite i oblik koji može biti bademast ili četvrtast.

Folija Foto:Youtube/ screenshotNail Career Education

Kada dobijete željenu dužinu, nanesite novi sloj gela i prekrijte ga plastičnom kuhinjskom folijom. Kada se nokat lepo osuši - skinite foliju. Nokat će biti izgužvan!

Obložite nokat folijom i osušite, pa je skinite!

Namažite nokat šljokicama ili nekim drugim ukrasom koji želite. Kada se dobro osuši premažite ga gelom koji će popuniti neravnine i osušite.

Pročitajte još: Da li ste čuli za OBRNUTU PLETENICU? Elegantna i jednostavna - pogledajte KAKO DA JE NAPRAVITE (VIDEO)

Kada se dobro suši nokat ponovo oblikujte vrh turpijom, jer je trenutak da dobije konačan izgled. Kada ponovite postupak na svim prstima - slomljeni nokti su gotovi!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas