Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИРОДНИ МЕТОДИ ЛЕЧЕЊА

Вода и со до здравих и БЕЛИХ ЗУБА по рецепту ТИБЕТАНСКИХ МОНАХА

Здрави и бели зуби не подразумевају увек скупе стоматолошке третмане већ враћање природи

1601934521_Depositphotos_9273318_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Монарси са Тибета, између осталог, здравље својих зуба чувају захваљујући рецептима из природе. Поред многобројних метода лечења природом, тибетански монарси са посетиоцима поделили су и рецепт како да одржавају здравље и белину зуба.

Прочитајте још: Баците ЛЕКОВЕ ЗА СМИРЕЊЕ! Умирите се и опустите уз ПРИРОДНЕ ЧАЈЕВЕ

Код тибетанских монаха зуби остају здрави до дубоке старости, чак је тако било и у древним временима, када у овим планинским пределима за комерцијалне пасте и стоматолога још увек нису чули. Рецепт који они преносе даље је да се у пола чаше прокуване и охлађене воде сипа једна кашичица крупне соли.

Прочитајте још: Моћни зачин: ПРАХ који даје ДОБРО ЗДРАВЉЕ

Потом је потребно интезивно мутити течносст, док се со потпуно не раствори у води. Када се формира пена, потребно ју је скинути и бацити. 

Захваљујући овом рецепту и третману, код тибетанских монаха зуби остају здрави до дубоке старости...

Четкицом за зубе узмите неколико кристала соли и перите овом смесом зубе уобичајеним покретима, ујутро и увече након оброка. Водом из исте чаше исперите зубе. Зуби од овога постају јако бијели, а десни јачају и добивају ружичасту боју.

Прочитајте још: Ова ДВА чаја би морала да има у кући СВАКА ЖЕНА

На самом почетку примене овог рецепта, може се осетити нелагода и бол у деснима и зубима. Наиме, на слану воду одмах дјекну зуби појачаном осетљивошћу на хладно-вруће и кисело-слатко укусе. Постају осетљивији на неко време,  али то у кратком периоду прође и зуби постају чвршћи и бељи.

Прочитајте још: Када га ИМА мушкарац је САМОУВЕРЕН, а после 40. године све креће НИЗБРДО

Такви непријатни  осећаји  дају и врло скупе пасте за осетљиве зубе. Слана паста, не само да уништава патогене бактерије усне шупљине, већ за врло кратко време ојачава зубну цаклину, доприноси затварању пукотина и неравнина на зубима.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas