Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
домаћа маска

Права ЈЕСЕЊА МАСКА ЗА ЛИЦЕ: Купите БУНДЕВУ

Ако волите да свој дом украшавате бундевама када јесен дође, ако не можете да одолите колачима и питама од бундеве, заволећете и ДИY маску за лице – свакако од бундеве.

1602163076_Depositphotos_26875851_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Потпуно природан начин да освежите своје лице и подарите му глаткоћу и нежност. Ако сте спремни да са нама зароните у сезону бундева и сазнате нешто ново, погледајте редове који следе.

ЗАШТО БАШ БУНДЕВА?

Поред чињенице да је сезонски прикладна, она је одлична за негу коже. Бундева је богата витаминима А и Ц, као и ензимима који помажу при нези осетљиве коже. Захваљујући активним састојцима бундеве кожа се обнавља, постаје мање масна и знатно нежнија на додир.

Прочитајте још: Показала је како се МАЈИЦЕ ОТВОРЕНИХ ЛЕЂА најбоље носе: Три правила су КЉУЧНА

ДИY МАСКА ЗА ЛИЦЕ ОД БУНДЕВЕ

Састојци:

- пире од бундеве – кувана свежа или конзервирана бундева

- јогурт 4 кашике

- мед 4 кашике

- млевени бадеми 1/3 шоље

- маслиново уље – пола кашичице

Прочитајте још: Како до ИДЕАЛНОГ ПУДЕРА: Прво одаберите ПОДТОН КОЖЕ

Припрема:

У посуду ставите две шоље пиреа од бундеве, а потом додајте јогурт, мед, млевене бадеме и маслиново уље. Смесу мешајте док се састојци не сједине. Маску нанесите на чисту и влажну кожу. Ензими су активнији када су влажни, с тога направите топлу купку или се туширајте млаком водом око 5-10 минута. Узмите чисту крпу и уклонте маску са лица, а потом исперите остатке. По жељи нанесите на лице хидратантну крему. Остатак маске држите у фрижидеру и употребите у року од недељу дана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas