Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕОЧЕКИВАНО

БРОЈКЕ СУ ФРАПАНТНЕ: Ево које ПЛАСТИЧНЕ ОПЕРАЦИЈЕ су највише радили МУШКАРЦИ ове године

Да, и мушкарци почињу да одлазе "под нож".

1603812946_Depositphotos_263615074_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Када говоримо о пластичним операцијама, прве које свима падну на памет су певачице, глумице и старлете које дају огромне своте новца како би "улепшале" своје тело.

Међутим, таман када помислите благо мушкарцима, сазнали смо да се број мушкраца који раде пластичне операције драстично повећао.

У 2017. години, више од 1.3 милиона мушкараца широм света урадило је неку врсту пластичне операције или корекције на свом телу, а 2020. године тај број се готово утростручио, што је јако велика бројка. Иако постоје они који ове операције раде из медицинских разлога, најчешћи разлози јесу естетске природе.

Прочитајте још: Анастасија има НАЈВЕЋЕ ОБРАЗЕ НА СВЕТУ, али сматра да то није довољно: Овако изгледа (ФОТО)

Мушкарци постају све више незадовољнији својим изгледом и чини нам се као да сваки други мушкарац жели исклесан стомак, велика рамена и груди попут Микеланђеловог Давида.

Фото: Депозит

Иако се савршен физички изглед може постићи напорним тренингом и радом, многи се одлучују на лакши, али далеко скупљи начин, а то су пластичне операције.

Прочитајте још: МУШКАРЦИ који су потрошили СТОТИНЕ ДОЛАРА да би личили на своје идоле, а ово је РЕЗУЛТАТ (ФОТО)

Најновије анкете су показале 5 најчешћих естетских операција које су мушкарци радили у 2020. години и ево о којим процедурама је реч:

  1. Реконструкција носа
  2. Убацивање импланата у груди
  3. Убацивање импланата у мишиће руку (најчешће бицепс)
  4. Липосукција
  5. Редукција струка

Прочитајте још: Српски хирург открива која је ДАМА имала много пластичних операција, а ви ни НЕ СЛУТИТЕ!

Да ли подржавате то што мушкарци мењају свој физички изглед на овај начин или сматрате да је то апсолутна глупост. Многи се воде логиком да ако то могу да раде жене, што не би радили и мушкарци, док други сматрају да је уградња вештачких мишића бесмислена, јер своје тело можете обликовати помоћу одговарајућег тренинга и дијете.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas