Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЧАРОЛИЈА

Отворите ЦРВЕНИ лак, пустите празничну музику и направите ПАКЕТИЋЕ (ВИДЕО)

Довољна су два лака, црвени и са шљокицама, да направите чаролију!

Oglas

Обликујте нокте у квадратни облик, истурпијајте и уклоните заноктице.

Прочитајте још: Сакрива килограме, изгледа скупо и иде уз све! Ова СУКЊА је модни МУСТ ХАВЕ ове ЗИМЕ! (ФОТО)

Фото: Youtube/ screenshot   Paulina's Passions

Пакетићи

Налакирајте нокте црвеним лаком, а било би добро када би имао мало шљокица, али нису обавезне.

Удахните дубоко и повуците танку линију.

Златним или сребрним лаком пажљиво направите линију дуж нокта. Када се осуши направите и попречну линију, али се потрудите да не буде баш по средини. Удахните дубоко и направите полукруг код ллинија које се спајају са свих страна док не добијете изглед пакетића.

Прочитајте још: ШИШКЕ могу да изазову праве муке: Једноставни трикови за њихово стилизовање

Лампиони

Налакирајте неутралном бојом нокат, рецимо беж. Црвеним лаком направите туфнице на два места. Сребрним или златним лаком покушајте да направите још неколико туфница, а ако вам дрхти рука урадите то са штапићем. Туфнице од шљокица морају да буду мање.

Фото: Youtube/ screenshot   Paulina's Passions
Пахуље правите одозго или одозго - исти је ефекат.

Завеса од пахуља

Црвеним лаком налакирајте нокте и сачекајте да се добро осуше. Онда узмите лак са шљокицама и повуците линију од корена нокта. Не вуците линију до краја. Када се осуше нокти повуците поново линију, али мало краћу од претходне.

Прочитајте још: За ПУНИЈЕ УСНЕ користите једноставан рецепт од само ТРИ САСТОЈКА!

Исти, занимљив ефекат можете постићи и ако их лакирате шљокицама у супротном правцу - ка корену нокта.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas