Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИРОДНО

За ПУНИЈЕ УСНЕ користите једноставан рецепт од само ТРИ САСТОЈКА!

Ево како то да постигнете брзо и ефикасно.

1607350894_Depositphotos_157417618_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Многе жене данас прибегавају скупим третманима лепоте како би сакриле недостатке на свом лицу. Како бисте мало уштедели, а притом задржали своју природну лепоту, окрените се природи која је наш једини пријатељ. 

Уколико сте годинама жудели за пунијим уснама, то можете постићи једноставним триковима и помоћу природног пилинга.  

Прочитајте још: Сакрива килограме, изгледа скупо и иде уз све! Ова СУКЊА је модни МУСТ ХАВЕ ове ЗИМЕ! (ФОТО)

Меке и пуне усне можете постићи обичном четкицом за зубе. Напомињемо да мора да буде чиста и не превише груба. Поквасите је врућом водом и лаганим покретима кружите прво по горњој, па онда по доњој усни. Постићи ћете пуноћу, свежину али и прокрвљеност.

Заборавите на хијалуроне, филере, операције и захвате који коштају читаво богатство.

Осим тога на четкици можете користити и пилинг који сте направили. 

Фото: Депозит

Прочитајте још: ШИШКЕ могу да изазову праве муке: Једноставни трикови за њихово стилизовање

Рецепт за савршен пилинг: 

У једну посуду помешајте шећер, мед и две кашичице кокосовог уља. Када смеса постане једнолична можете је нанети на претходно чисту четкицу за зубе и масирати лаганим покретима, а затим оставити да одстоји неколико минута.

Ово свакако можете радити и прстима.

Затим исперите и просушите усне и нанесите балзам или сјај за додатну пуноћу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas