· · Коментари: 0

ИМЛЕКОВА ПРАЗНИЧНА ДОНАЦИЈА

Компанија Имлек донирала Моја Кравица производе деци и штићеницима социјалних установа широм Србије.

1640613055_imlek.png
Фото: imlek

Компанија Имлек је традиционално и ове године поводом новогодишњих празника одлучила да пакетићима млечних производа изненади децу и младе о којима брину Дечије село ,,Др Милорад Павловић” у Сремској Каменици, организација СОС Дечија села Србија, Прихватилиште за децу Београда и Центар за развој локалних услуга социјалне заштите у Врању. Омиљени Моја Кравица производи – млеко, јогурт, шејкови и чоколадно млеко нашли су се међу поклонима који су увеличали празничну атмосферу.

Децембар је месец који нас све зближава и подсећа колико је важно да бринемо о најближима и делимо са њима радост. Овај период године је прилика да покажемо емпатију пружајући подршку онима којима је она неопходна. У складу са својим друштвено одговорним пословањем и традицијом да иницира и помаже хуманитарне активности, Имлек је одлучио да одговори на потребе појединаца из ових осетљивих категорија и обрадује их новогодишњим пакетима. 

„Крај године обележавамо у знаку празника који у нама буде жељу да поклањамо љубав и пажњу људима око себе. Радује нас чињеница да смо реализацијом ове акције подсетили малишане из установа социјалне заштите широм наше земље да смо ту да поделимо са њима радост током празновања. Наша жеља била је да у периоду традиционалног окупљања обезбедимо безбрижност и сигурност друштвено осетљивим групама и надамо се да ћемо на овај начин подстаћи друге да размишљају у истом правцу”, изјавила је Марија Маловић, регионални менаџер комуникација и корпоративних послова компаније Имлек.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.