Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТИЛ

ШЉОКИЦЕ, ПЕРЈЕ И ЧИПКА: Три гламурозна детаља која никада не излазе из моде!

Стајлинг на прославама или журкама, увек употпуните једним од ова три комада

1635848156_glamur.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Када се негде појавите, веома је важно какав први утисак оставите. Поред саме појаве, јако је битно да истакнете и стајлинг, који некада може бити од посебне важности, када се појавите на некој прослави.

Прочитајте још: Улична мода Париза: Неочекивани КОМАД који није у француском стилу носе скоро све Парижанке (ФОТО)

Постоје три одевна предмета која никада не излазе из моде, а које ће вашем стајлингу дати посебну ноту.

Шљокице

Оне асоцирају на гламур и луксуз, а под светлима рефлектора чине да жена која их носи сија као звезда вечери. Нова година је једна од ретких прилика када не треба да бринете да ли ћете претерати са блештавилом, па су свечане хаљине украшене шљокицама пун погодак.

Фото: Схуттерстоцк

Пред новогодишњу ноћ многе модне куће у својој понуди имају хаљине и топове са атрактивним светлуцавим украсима, па уколико већ нисте, искористите актуелне празничне распродаје и по сниженим ценама набавите неки комад гардеробе са штрасом, звецкавим токицама или класичним шљокицама.

Перје

Као ултимативни модни тренд који се из прошле сезоне пренео и на ову зиму, у зимским колекцијама чувених светских креатора наметнуло се перје. Гардероба украшена овим детаљем на велика врата враћа софистицирану ретро диву која уме да изнесе и најекстравагантније креације. Посебно су популарне мини сукње од перја, које можете комбиновати уз свилене топове и боди мајице, као и хаљине које на раменима или у пределу деколтеа имају нашивене пернате уметке.

Уколико не успевате да пронађете свечану креацију са „савршеном дозом" перја, посетите неку од продавница асесоара и одаберите траке за косу и рајфове са овим детаљем. Осим што ће фризура украшена перјем бити најлепши детаљ вашег стајлинга, поред тога неће вам бити потребан додатни накит.

Фото: Схуттерстоцк

Чипка

Мистични вез чипке намењен је храбрим дамама које свесно желе да искажу свој сексепил. Елегантне црне хаљине украшене чипком, али и изазовни чипкасти веш и нови бјути тренд - чипка на ноктима, били су трендови који су обележили ову модну јесен.

Док за пословне ручкове и викенд изласке у клубове чипка није најсрећнији избор, свечаности попут Нове године савршена су прилика да понесете неку елегантну креацију са овим секси везом. Једино што треба да знате јесте да овде ипак важи правило „мање је више", па чак и у најлуђој ноћи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas