· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

"Певао ми је на телефон десет дана пред смрт" ... Певачица открила детаље последњег разговора са Џејом

Легендарни певач сахрањен је 11. децембра у Алеји заслужних грађана

1607869920_dzej.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Многе колеге у петак су дошле на Ново гробље, како би одале последњу почаст Џеју Рамадановском, који је преминуо 6. децембра од срчаног удара.

Прочитајте још: Погледајте како је изгледао певач са 20-ак година (ФОТО)

Целокупна јавност, али и његове колеге биле су у шоку када је објављено да нас је музичка легенда напустила, а Злата Петровић, која је једва смогла снаге да дође на сахрану, открила је и последње детаље разговора са својим омиљеним колегом:

- Још се опорављам од сахране. С времена на време ми се враћају слике, као да је био сан, још не могу да верујем... Посао нас је целог живота спајао. Он је три године млађи од мене, негде у исто време су нам и кренуле каријере. Он је био од људи који ти једноставно пријају без обзира на то да ли са њима сарађујеш и наступаш. Ја сам се увек радовала кад га видим, увек је био драг и испуњавао простор својом добротом. Никад ми није било досадно у његовом друштву. Увек је било смеха, кад год се сретнемо. Дешавало се и да осванемо заједно у кафани - каже Злата и додаје:

Фото: Атаимафес

- После сахране седела сам са његовим ћеркама и поново сам почела да плачем. Испричала сам им да ме је Џеј звао 10 дана пре смрти и певао ми. А нисмо се ми стално чули, али тако је ваљда намештено, тако је и Бог хтео да се ми 10 дана пре његове смрти чујемо, као да је песмом хтео да се опрости са мном. Није било ни онога: - Где си, Злато, како си?, чим сам се јавила, почео је да пева. И кад сам га питала: -Љубави, јеси ли добро, јесу ли код куће добро?, он ми није одговарао, него је певао своје. После неких пола сата јавила ми се Андријана и рекла: - Извини, Злајка, молим те, а ја јој на то кажем: - Ма, шта ми се извињаваш, он је моја љубав, моје срце, уживала сам. Тражили су неки телефон Хасана Дудића, нешто му је требао. Могао је он да нађе и код неког другог његове бројеве, али позвао је мене да ми пева, као да је хтео да се опрости - открила је Злата.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.