Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ПЛАВА КРВ

Принц Хари упоредио живот у краљевској породици са ЗОО ВРТОМ и филмом "Труманов шоу"

Принц Хари је рекао да су он и Меган напустили краљевску породицу 2018. године, јер су се осећали као глумци филма "Труманов шоу".

Oglas

На помолу је нови скандал: принц Хари је поново увредио краљевску породицу. Он је упоредио живот у Бекингемској палати са филмом "Труманов шоу".

Прочитајте још: Краљица Елизабета МЕЂУ ПРВИМА ПОСЛАЛА МЕЈЛ, а ево због чега не користи мобилни телефон

Принц Хари је поново дао скандалозну изјаву. Он је испричао да су он и Меган отишли из Лондона, јер су се осећали као глумци у филму "Труманов шоу". Каже да је његов живот био као Џиму Керију у чувеном холивудском филму.

Нису се отказали медија
Харија и Меган британски новинари стално оптужују да од када су се преселили у САД спинују медије, јер из њихове куће непрестано цуре информације за медије.
Мала група људи у палати живи као у зоо врту!

- Малу групу људи у Бекингемској палати свакодневно посматрају милиони и тај живот је мешавина зоо врта и филма "Трумановог шоу" - рекао је Хари.

Њих двоје су због тога напустили Лондон и одлучили да сину Арчију приуште нормалан живот у Лос Анђелесу. Ускоро очекују ћерку.

- Хтео сам да напустим краљевску породицу још у 20-тим годинама због онога што су урадили мојој мами принцези Дајани - рекао је Хари.

Још као млад хтео сам да напустим палату.

Хари је имао само 12 година када је Дајана (36) погинула у асаобраћајној несрећи у Паризу.

- Помислио сам: Па, ја не желим да радим овај посао у краљевској породици. Погледај шта су урадили мојој мами, како ћу икада успети да се средим, јер желим да имам нормалну породицу коју могу да заштитим како се то не би поновило. Пресељење у Лос Анђелес је било ослобађање и живот ми се потпуно преобразио - објаснио је Хари.

Хари каже и да сада може мирне душе да учи сина да вози бицикл, а то је нешто што не би могао да ради у Великој Британији.

Прочитајте још: Да ли ће Хари и Меган дати име девојчици према овом члану породице?

- Од када живим у Лос Анђелесу глава ми је мирна, рамена су ми спуштена, ходам поред Меган миринији и слободнији, могу да ставим Арчија на бицикл и радим ствари које нисам могао - закључио је Хари.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas