Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕПРЕПОЗНАТЉИВА

Дуга коса, розе гардероба и цвеће: НЕВИЂЕНА фотка Марије Шерифовић кружи интернетом (ФОТО)

Многи нису могли да препознају певачицу.

1631620129_marija-.png
фото: Принтскрин/Јутјуб/Marija Serifovic
Oglas

Певачица Марија Шерифовић важи за један од бољих вокала на нашем естрадном небу, али и шире. Поред моћног гласа, она је препознатљива и по свом јединственом стилу облачења.

Ипак, недавно је поделила своју фотографију из детињства на друштвеној мрежи, а фанови су били у шоку јер нису могли да је препознају.

Прочитајте још: НЕПРЕПОЗНАТЉИВ: Стефан Живојиновић пустио дугу КОСУ, па га због новог имиџа називају Бобином КОПИЈОМ (ФОТО)

На питање да ли можете препознати певачицу са слике, један корисник друштвене мреже Твитер одговорио је шаљиво - "Ни за три живота".

- Реално нисам се променила уопште. Исто седим, исто ме нервира када ме неко слика, исто волим само дрво јапанске трешње, исто сам тврдоглава, исто су ми омиљени стил шортс, мајица и патике... Хммм, можда сам могла неке ствари урадити другачије. Можда сам могла неке људе избећи. Можда је требало мало мудрије поступити у неким тренуцима. Можда сам могла бити мало мање ђубре према неким људима. Можда сам могла бити мало веће ђубре према неким људима... Можда. Међутим, кад саберем и одузмем, задовољна сам у какву сам персону израсла и наравно вежбам сваки дан да будем још боља - написала је Марија својевремено испод фотографије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas