Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НИЈЕ ТИПИЧНА ЖЕНА СА ЕСТРАДЕ: Маринко Роквић поред себе има ПРАВУ ЛЕПОТИЦУ , а ево чиме се бави! (ФОТО)

Породица јој је на првом месту.

1636052114_pjimage--53-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/rokvic.slavica
Oglas

Певач Маринко Роквић има складан брак који траје преко три деценије. Са супругом Славицом, има два сина, Николу и Марка, а своју интиму су љубоморно чували годинама.

Прочитајте још: "КАДА ТАТА ИЗНЕНАДИ МАМУ": Софија Милошевић добила НАЈРОМАНТИЧНИЈИ поклон од Луке Јовића - Ево шта је прокоментарисала девојка Кристијана Роналда (ФОТО)

Лепота и харизма

Осим што важи за лепотицу, Славица уме и са речима. Роман који је написала је изузетно читан, а у слободно време бави се органском баштом у дворишту своје куће, а поред тога, посвећена је бака, која редовно проводи време са унуцима.

Њен Инстаграм профил је оличење идиличног породичног живота и углавном можете видети фотографије ђаконија које је умесила, као и фотографије деце и унука.

Славица тренутно брине о свом супругу Маринку Роквићу који је у лошем стању те је морао да откаже све наступе, а певач се пожалио и да већ месецима води битку с бактеријом. Ситуацију додатно погошава и то што је Маринко имао операцију цисте, крајем прошле године, а затим је добио и корону.

"Многи су ме звали да идем да наступам, али сам морао све да одбијем због здравствених разлога. Супруга је ту уз мене, синови такође. Нисам сад у стању да причам, једва говорим, чујете. Ако можете да ме позовете док прође све ово, молим вас. Нешто сам ставио у уста и не могу даље да причам. Морамо сачекати да ово прође, па када се опоравим, да лепо причамо, извините", рекао је недавно Маринко, а његов син Никола је кратко поручио: "Биће он добро".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas