· · Komentari: 1

Kolege u strahu zbog zdravlja Marinka Rokvića: Sada se oglasio i ON!

Popularni pevač bori se sa ozbiljnom infekcijom

1635926611_marinko.jpg
Foto: Youtube printscreen

Marinko Rokvić poslednjih dana vodi ozbiljnu bitku sa infekcijom, zbog koje se oseća veoma loše.

Pročitajte još: Jedan je od najvećih hitova Cece Ražnatović: Evo kako je nastala pesma MASKARADA!

Kolege pevača jako su zabrinute za njegovo zdravstveno stanje, jer se nikome ne javlja, a među njima je i Halid Bešlić koji sa Marinkom nije u najboljim odnosima, ali je ipak veoma zabrinut zbog kolege.

Marinkovo stanje i dalje kritično

- Ja lično nisam u dobrim odnosima sa Marinkom, ali mi je mnogo žao što čujem da jedva govori i da je stanje kritično. Njegova porodica ne želi da otkriva detalje, ali znam da su jako uplašeni za njegov život. On je već preležao koronu, to mu je oslabilo organizam, onda je imao operaciju neke ciste i sad ga je snašla ova teška infekcija. Njegova žena Slavica je nekad bila medicinska sestra, ona ume da ga neguje, zna šta treba da se radi, kod kojih lekara da se ide, ali čujem da je i ona van sebe od brige. Ovo niko nije očekivao - kaže za "Svet" prenose mediji, pevač koji moli da mu se ne pominje ime jer se sa Marinkom nije pomirio.

Uplašen je i Halid Bešlić, jedan od Marinkovih najbližih prijatelja.

- Već danima mi se ne javlja na telefon, nije mi ni na poruku odgovorio. Zvao sam i njegovog sina Nikolu, ni on se ne javlja. Zabrinut sam, ne znam šta se dešava - kaže on.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.