Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
краљевска породица

Кејт Мидлтон преузела некадашњу улогу принца Харија: ПРИНЦЕЗА У ДУКСУ, држећи лопту за рагби (ВИДЕО)

Кејт Мидлтон није увек и миди хаљинама и капутима, војвоткињу овог пута видимо у спортској одећи држећи лопту за рагби. Како се Кејт нашла на овој позицији?

1643795186_e1049dfb0ff8908251186ea769fde72a79a21717.jpg
Фото: Епа
Oglas

Кејт Мидлтон и спорт

Кејт Мидлтон проглашена је новим покровитељем Рагби фудбалске лиге, преузимајући некадашњу краљевску улогу принца Харија. Тако је Кејт показала нове вештине са лоптом, а познато је колико војвоткиња воли спорт.

У саопштењу, Кенсингтонска палата је рекла:

- Ова нова покровитељства, која је Војвоткињи дало Њено Величанство Краљица, уско су у складу са дугогодишњом страшћу Њеног Краљевског Височанства према спорту и доживотним бенефицијама које он може да пружи.

Прочитајте још: Модел стар 26 година, и кошта око 20 хиљада евра: О Ријаниној ЈАКНИ у којој је показала труднички стомак прича цео СВЕТ (ФОТО)

Војвода и војвоткиња од Сасекса морали су да одустану од свог покровитељства након одлуке да се повуку као виши чланови краљевске породице у марту 2020.

Кејт изузетно воли спорт. Њена сестра, Пипа Мидлтон, изјавила је баш рагбио вема важан у њиховој породици.

Војвоткиња од Кембриџа постала је први члан краљевске породице који је преузео једно од патроната принца Харија након што је проглашена за новог представника енглеског рагбија.

Објављујући именовање на Твитеру, Кејт је рекла:

- Јако сам узбуђена јер ћу подржати да је узбуђена што ће подржати две фантастичне организације које су посвећене томе искористе моћ коју спорт може да има у зближавању заједница и помагању појединцима да напредују - написала је Кејт.

Објаву прати и видео на коме Кејт, обучена у спортску одећу показује своје вештине са рагби лоптом на терену Кенсингтонске палате.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas