Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Развео се Дарко Филиповић: Крај љубави након 12 година брака

Учесник прве сезоне "Звезда Гранда" Дарко Филиповић и инфлуенсерка Јасмина важили су за један од од најскладнијих парова на естради, али је њиховом браку ипак дошао крај.

1687526137_9dc69c4d4cc12d24614605ab830bea3dd27ed495.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Дарко се након краха брака упутио за Италију, одакле пратиоце на друштвеним мрежама свакодневно обавештава како се проводи. Дарко сваки слободан тренутак користи за одмор на некој далекој дестинацији, па је тако недавно био и у Тајланду. 

- Дарко и Јасмина годинама нису функционисали као брачни пар, већ само као пријатељи. Он је више времена проводио ван куће него са супругом и ћерком, што је Јасмини много сметало. Причао јој је како стално ради, у почетку му је веровала, а онда је пронашла неке поруке које јој се нису допале... Жестоко су се посвађали и решили да се разиђу. Пре пет месеци она се с ћерком Настјом иселила из стана у насељу Браћа Јерковић, али је тек сада и званично окончан њихов брак. Обоје су с друштвених мрежа обрисали све заједничке фотографије - каже  извор близак Филиповићима за Информер, што је потврдила и Јасмина.

- Боље добар развод него лош брак! У контакту смо само због ћерке и не бих то више коментарисала јер нисам јавна личност. Позовите Дарка - рекла је за Информер Јасмина, док се Дарко још увек није оглашавао.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas