Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сашка Ђоковић поделила причу о крштењу сина Александра: Кум му је свештено лице - "Постао му је духовни вођа" (ФОТО)

Ђорђе Ђоковић и његова супруга Сашка недавно су се преселили у Дубаи, а пре тога су крстили сина Александра

1704871833_9e838894abd83c21b160b0510a375d398f4e25ee.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - саскавеселинов
Oglas

Сашка у последње време ретко кад објављује фотографије из свог приватног, породичног живота, али је сада одлучила да поделила причу о Александровом куму, који је свештено лице.

Сашка је објавила фотографију са крштења, којима се присетила венчања, али је испричала и детаље крштења малог Александра:

- Наша прича заправо иде обрнутим редоследом... Прво нас је Отац Миодраг венчао у Цркви Св. Марка 12.9.2022., затим је на исти дан наредне године крстио нашег Александра. Прво ми је много помогао у животу, баш онда када ми је било најпотребније, затим је нашу љубав крунисао... Па би се рекло да је тај човек урадио све што је могао, али је он на то прихватио и да буде кум на крштењу нашег сина и тиме постане његов духовни вођа. У суштини, редослед није ни битан. И није битно ко је некада био у праву. И ко још побеђује у међуљудским односима?! И шта нам то доноси на крају дана? А мени је Бог дао много...  - почела је она и додала:

- Нисам сигурна да сам била потпуно спремна на све одједном.. Иако су то махом биле позитивне зивотне околности, са великим догадјајима долази и велика одговорност...Једном ми је човек са слике, Отац Миодраг, рекао нешто и то је почело баш да ми одзвања: "Лакше је камили да продје кроз иглене уши, него богаташу да удје у Царство Небеско..." Уз ту реченицу сам спознала због чега сам се повукла, постала много приватнија, ћутљивија особа... Ја, која сам увек била најгласнија где год да се појавим и такмичила се у свему, јер сам обожавала победе и да увек будем у праву. Да моја буде последња.Та реченица је само формулисала стање у ком сам се налазила, те сам пронашла прави опис себе у себи, и себе у својој околини... Када само ви причате, не можете да осетите друге у потпуности. Интуиција слаби када не идете у правом смеру.

Она је истакла и да није знала ко јој жели добро.

- Нисам знала ко је добар, ко има скривене намере, ко ме искрено воли, зато што су моје уши чуле само добро познати глас. Зато што сам бирала да живим у свету који је попут бајке, где су сви добри, све је добро, све што ја желим некоме- тај исто то жели и за мене.. Ако ја не могу да се дружим са неким из користи, како би то неко други могао...Ми јесмо сви једно, ако је добро мени- учинићу све што могу да буде добро и теби. Али ако желимо некоме лоше, и чинимо све да га повредимо, нико ту не излази као победник. И сви смо онда лоше. И тај што мрзи, и том што праве смицалице, и Богу што нам је дао сву слободу, а ми је користимо у погрешне сврхе. Љубав је једини пут који је прави и који треба да следимо. Верујте - додала је Сашка.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas