Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сашка и Ђорђе Ђоковић о животу у Дубаију, открили да ли ће се враћати у Србију: "Немамо у плану да дођемо у скорије време"

Млади брачни пар, Сашка и Ђорђе Ђоковић, недавно су се преселили у Дубаи са сином Александром

1704103049_488f9295d05efa2c397302ca2982e44fe166aa4b.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Сашка и Ђорђе Ђоковић недавно су напустили Београд и отпочели живот у Дубаију због пословних обавеза. Млади брачни пар ће у Емиратима провести празнике, а како кажу прија им промена животног простора.

- Од почетка наше везе па све до сад, локација на којој смо није одређена у потпуности (смех). Ми смо стално у некаквој селидби, сређивању простора, али оно што је битно то је да идемо у корак једно са другим и да се слажемо у важним животним одлукама. Мене очигледно ради тај Стрелац у хороскопу па сам склона променама и имам тај авантуристички дух, а Ђоле је изабрао баш такву жену за себе, јер је и његова природа врло слична - рекла је Сашка за 24седам, а Ђорђе се надовезао.

- Свака селидба са собом носи велики изазов и одговорност, па тако и ова. Тренутни период живота и пословни задаци су нас упутили у Дубаи, и јако смо узбуђени због тога. Могу слободно да кажем да је то и Сашки и мени омиљени град. Србија је наш дом, увек ћемо се враћати - рекао је он.

Како Сашка истиче, немају у плану да скорије дођу у Србију.

- Немамо у плану да дођемо у скорије време у Србију, једино што у перспективи имамо је да ћемо прославити Александров 1. рођендан у марту. Божић планирамо да проведемо у склопу наше породице - рекла је она.

Сашка и Ђорђе су у марту 2023. године постали родитељи, а ова нова животна улога им је донела нове погледе на свет, а млада мама не крије да је имала бројне страхове.

 - Ја сам у почетку развила страхове, јер сам у потпуности осетила одговорност за нечији живот. Била сам врло нереална по том питању док сам била у другом стању, јер сам мислила да ћу наставити свој живот истим оним темпом какав сам раније имала. Толико сам била нереална, да сам имала у плану да креветац ставим у свој салон венчаница и да наставим са пословним обавезама. Често када бих била ван куће због обавеза, питала бих себе да ли сам добра мајка. А када бих била код куће неко дуже време, онда сам себи постављала питања каква сам ја то пословна жена. Дала сам себи простора да освестим ситуацију у којој се налазим и да научим да уживам у свему што ми живот нуди.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas