Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Северини син приредио изненађење: "Хвала, сине" (ФОТО)

Северина Вучковић се већ годинама бори за старатељство над сином Александром, а недавно је суд донео одлуку да дете припада оцу, од кад креће њена поновна борба

1707993691_severina_igor_17032016_005.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Северина Вучковић је пре неколико недеља изгубила старатељство над малолетним сином Александром, којег је добила у браку са Миланом Поповићем.

Према одлуци суда, сина сада може да виђа само два дана недељно и сваки трећи викенд. Она је сада на  Инстаграму поделила фотографију цвећа који јој је послао син. Добила је црвене руже и кратко написала:

- Хвала, сине.

Фото: принтсцреен/ Инстаграм/ Северина

Северина је након одлуке суда неколико пута наглашавала да не одустаје и да ће се борити за старатељство над сином:

- У овом тешком времену, непроцјењиво, као нека заједничка молитва, као удружена хуманост, знати је да постоје људи који су ми од јучер послали на тисуће и тисуће порука. Сваку сам прочитала више пута, мијешале се сузе туге и радости што осјећам да су људи увијек ту кад је неправда у питању. Случај мог дјетета није једини, пишу ми бројне мајке, а ја се из ове ноћне море извлачим тако што им обећавам да ћу им помоћи. Искрено, и не знам како, али ако је ово мој позив одозго, ићи ћу до краја.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas