· · Коментари: 0

2023. ће бити једна занимљива година која доноси ТЕКТОНСКЕ ПРОМЕНЕ: Уводи нас у једну потпуно нову еру човечанства!

Сатурн и Плутон и Нептун у 2023. години

1670398498_Shutterstock-astro.jpg
Пхото: Схуттерстоцк

Сатурн и Плутон ће имати свој плес и своје представљање у 2023 години. Свакако боје наредну годину; и то на пар година.
Године пред нама нас уводе у еру Водолије. Предстоје нам велике промене на личном и глобалном плану. Сведочићемо бурним цивилизацијским променама, променама које мењају свест човечанаства.

Сатурн је задње три године био у Водолији, а у марту 2023 улази у Рибе и остаје до 2026 године. Јако битна промена поред Сатурна, је и транзит Нептуна који мења правац после 165 година! Заједно нас мењају на дуге деценијске стазе. Уче нас да будемо најбоља верзија себе, да волимо свет и да поштујемо човечанство. Колико ћемо успети у томе видећемо и сами. Сатурн нам је дао опомену јер је баш на дан короне 2022 променио свој знак! То је био само један од његових тешких и спорих, али јаких корака које се односе на човечанство. 

Фото: Схуттерстоцк

Нептун има своје две стране- воли музику, плес , љубав, удварање, а са друге стране такође воли превару и обману… е сада Сатурн и Нептун ће у марту 2023 године бити у коњукцији. Сатурн је онај који посматра, па ако је неко користио другу страну Нептуна- лаж, превару, обману, преко ноћи ће бити прозван на животну одговорност од стране Сатурна. Тада, када “бије на Бога не мисли”!

Прочитајте још: Ако радите ове три ствари, превише се трудите да удовољите другима: Време је да кренете да стављате себе на прво место

На личном пољу сваког од нас, долази до широког и великог отварања очију. Скидамо паучину и јасно видимо ко држи палицу, и ко диктира наше животе. Сведочићемо како њихова власт и моћ рапидно губи утицај, и да полако већ 2026. године планета Земља постаје мнооого боље место за живот. Наравно за неке ће промене бити болне и погубне, а за неке ће бити јасне и ослобађајуће! Сатурн свима даје по заслузи, правичан је судија. Плутон из Јарца прелази у Водолију марта 2023 године. Плутон господари подземљен, новцем, туђим или наслеђеним новцем, као и новцем великих играча у свету, и новцем који није баш на исправан начин стечен. Плутон ће бити у квадрату а то значи борба, борба за велике и моћне, где ће доћи до великих и озбиљних падова, а тиче се и економије света!

Прочитајте још: Данас је СВЕТА ЕКАТАРИНА: Жене, изговорите ову молитву и ипуниће вам се посебне ЖЕЉЕ

Велики новац је увек туђи новац! Кренуће бичем и доноси им болне промене! Ми на личном плану то нећемо болно осећати али је малецки савет да ипак ми своје новце чувамо код нас ( испод јастука ).

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.