· · Коментари: 0

Астролози су открили који ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ могу имати савршену љубавну везу

Они су рођени једно за друго

1659356355_Foto-Pixabay-Pexels.jpg
Фото: Пиxабаy, Пеxелс

Неки парови на први поглед изгледају неспојиво, али је њихова веза чврста и јака, на здравим темељима. Они могу да имају другачије карактере, али да се опет слажу јер их повезују исте вредности, интересовања, саврешено се разумеју у допуњавају.

Ево који знакови хороскопа су створени једно за друго:

1. Девица и Бик

Ови знаци су идеални кандидати и за љубавнике и за пријатеље. Они свој однос граде не искључиво на страсти, већ на практичности и договору. Они се воле, љубав се не доводи у питање, али је она није иста као код свих осталих. Да би веза била савршена, Бик мора да игра улогу инспиратора, а Девица извођача. Када успе да постигне хармонију, такав пар ће бити срећан дуги низ година.

2. Близанци и Водолија

Овај пар веома цени независност и слободу. Ако неко од партнера одлучи да се опусти у друштву пријатеља, вољена особа неће имати ништа против. Исто важи и када је у питању одмор. То њихову везу неће ослобити већ напротив ојачати. Своје идеје радо деле једно с другим јер знају да им је подршка загарантована.

Прочитајте још: Хороскоп за понедељак, 1. август: Ваге не почињите нове послове, а Јарчеве очекују лепе вести

3. Стрелац и Ован

Овај пар је темпирана бомба! Сваки од њих је испуњен енергијом која жубори, пуни су оптимизма и ентузијазма. То је управо случај када се људи слични једни другима привлаче као магнет. Ићи ће кроз живот руку под руку, подносећи сва искушења и остварујући своје циљеве. Никада им неће бити досадно заједно, њихов живот ће бити пун авантура и страсти.

4. Рак и Вага

Ова два знака су сродне душе, иако их многи људи често сматрају неспојивим, на основу чињенице да је Рак претерано емотиван и да Вага преферира партнере сличне нарави. Међутим, Рак је један од најједноставнијих знакова зодијака. Његов главни животни циљ је да има дом, породицу и стабилан живот. Он свим силама тежи стабилности за којом жуде и Ваге. Рак је практичнији, док Вага може да држи главу у облацима. Због тога се одлично слажу!

5. Вага и Близанци

У срцу односа Вага-Близанци је интелектуална веза. За разлику од других парова, за њих је најсексепилнији део тела мозак. Након што су се срели, разговараће сатима, дискутовати и отварати свет једни другима. Није их брига како партнер изгледа, колико има година или какав је његов друштвени статус. Њих привлачи интелект, елоквенција, духовитост, комуникативност....

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.