Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскопски знакови који имају највише СМЕЛОСТИ: Да ли сте међу њима?

Када је у питању избор између логичког размишљања и деловања према свом инстинкту, шта бирате?

1646412168_road-g166fc54b2_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Можда на ваш избор утиче и хороскопски знак коме припадате. Сматра се да ови хороскопски знакови имају највише смелости:

Јарац

Овај хороскопски знак у великој мери зависи од породице и пријатеља и по природи је друштвен. Међутим, Јарац се не ослања на друге када је у питању доношење одлука које нису добро промишљене. Овај знак тражи авантуру и воли да истражује непознате територије, било да се ради о новој земљи у коју жели да путује или одлука да се врате бившим љубавима. Нема заустављања!

Прочитајте још: ВИКЕНД ХОРОСКОП: ОВНОВИ посветите се себи, ВАГЕ у пуном сјају

Стрелац

Иако је овај знак обично опрезан, он одбацује опрез у вези са срцем. Можете се ослонити на Стрелца да ц́е бити смео и помало слободоуман у љубави, што доводи до тога да понекад бирају погрешне људе. Ови хороскопски знакови често негују сломљено срце због непромишљеног одабира некога за којим је њихово срце жудело, а не због логичног и компатибилног избора.

Ован

Познато је да овај знак ризикује у каријери и често доноси храбре изборе које људи не би саветовали. Никада не дозвољавају неодлучности да бирају њихову судбину. Више би волели да донесу погрешну одлуку него да изгубе неистражену прилику.

Прочитајте још: Бик ће панично куповати храну, а Шкорпија само припремити кокице! Ево како би се хороскопски знаци спремали за АПОКАЛИПСУ

Лео

Знак који воли да буде у центру пажње, Лав је онај који ретко брине о мишљењу других. Веома тврдоглав, он или она могу сами да доносе одлуке и живе са последицама истих. Ово је ватрени знак који може бити храбар у многим ситуацијама, било да се од њих захтева да буду спремни или чак доносе непредвидиве изборе који се не морају увек добро завршити за њих, пише Пинквилла.
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas