Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Данас у 18:54 ће се десити ПОСЕБНА астролошка појава: Означава почетак новог циклуса

Најјаче дејство Месеца у Лаву нас очекује у току поподнева

1706185465_Foto-Shutterstock-pun-mesec-u-lavu.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Пун Месец у Лаву нас очекује данас у 18:54 часова када ће његово дејство бити најјаче, а имаће утицај на све знакове Зодијака јер симболизује крај једног животног циклуса.

Пун Месец у Лаву може бити фасцинантан астролошки догађај. Астролошки, пун Месец се јавља када Месец заузме супротни положај у односу на Сунце, стварајући потпуно осветљење његове видљиве стране. Месец у Лаву, који је ватрени знак, доноси одређене карактеристике и енергију.

Лав је познат по својој страствености, храбрости, самопоуздању и жељи за пажњом. Када се пун Месец појављује у овом ватреном знаку, ове особине могу постати посебно изражене. Очекујте снажне емоције, интензивност и потребу за изражавањем индивидуалности. Лав је повезан са срцем, креативношћу и изражавањем, па пун месец у Лаву може нагласити ове аспекте.

Ово је време када се људи могу осећати храбро и самоуверено, тежећи препознавању и афирмацији. Са друге стране, могуће је да се појачају и неки изазови везани за егоцентричност или потребу за пажњом. Битно је пронаћи равнотежу између изражавања своје аутентичности и поштовања потреба других.

Астролози су сагласни да је пун Месец астролошки догађај који доноси снажан емотивни набој и потребу за доношењем одлука у афекту које могу бити погрешне.

Пун Месец у Лаву највише ће осетити Лавови, Шкорпије, Бикови и Водолије.

ЛАВ

Већ неколико дана осећате појачану нервозу, бес и пролазите кроз стресне ситуације јер су вам емоције наглашене. Веома је важно да не доносите важне одлуке у афекту јер лако могу да буду погрешне. Ви ћете од свих знакова највише осећати утицај пуног Месеца.

БИК

Пун Месец догодиће се у вашем четвртом пољу, тако да вам доноси породичне кризе, неспоразуме али и проблеме са станом. Чувајте се непријатних решења у вези са станом. Избегавајте расправе са члановима породице!

ВОДОЛИЈА

Пун Месец у седмом пољу доноси вам брачну кризу или у партнерским односима. Имаћете потребу да промените у односу нешто што вам смета. Било какво терање ината може само да вам одмогне у наредним недељама.

ШКОРПИЈА

Пун Месец је окидач за велике промене на радном месту. То може да буде догађај који ће вас избацити из такта, али и ваша потреба да радикално мењате ствари.

Астролози саветују да се у овом периоду посебно посветите себи, али и скрећу пажњу да ово никако не треба да радите данас.

Шта је добро радити за ово време?

Наградите себе за досадашње напоре.
Обратите пажњу на своја осец́ања.
Одвојите довољно времена за себе.
Поставите границе у односима.
Али шта треба да избегавамо?

Избегавајте импулзивне одлуке.
Не потискујте своја осећања.
Избегавајте непромишљену комуникацију.
Одустаните од активности које вам црпе енергију.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas