· · Коментари: 0

Хороскоп за четвртак, 16. фебруар: Овнови не смеју да ПРЕЦЕЊУЈУ СВОЈЕ СПОСОБНОСТИ, Ваге не би требало да прихватају НОБЕ ОБАВЕЗЕ

Погледајте шта звезде предвиђају Вашем хороскопском знаку

1676462048_shutterstock_1325051147.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Ован

Када нико не зна како даље, вама се јави спасоносна идеја. Да бисте сачували хармонију, без које не функционишете, у стаwу сте да дате све од себе како бисте на тај начин премостили проблеме. Будите рационални, не прецењујте своје способности.

Бик

Променљивог сте расположења и склони нервози, нарочито у односу са укућанима. Пазите какве обавезе прихватате јер нисте у ситуацији да испоштујете све договоре. Не играјте на све или ништа, у кључном тренутку бићете дисквалификовани.

Близанци

Притискају вас рокови. Ваши квалитети долазе у питање јер сте преспори. Тензира вас пожуривање, нарочито када је у питању обављање нечега што је, по вашем мишљењу, јако важно. Не подлежите атмосфери, држите се свога темпа и дан ће протећи у миру.

Рак

Ослањате се на обећања која су вам дали пријатељи. Чекање на испуњење може вас довести у позицију да се правдате другим људима, иако застој није настао код вас. Да бисте то избегли, своје обавезе завршавајте лично и сами.

Лав

Прави је тренутак да многе ствари поставите на своје место, нарочито уколико око себе имате особе с којима гајите нераишчишћене односе. Ваш ауторитет је на врхунцу, оно што данас будете изговорили, друга страна ће схватити на најбољи могући начин.

Девица

Губите превише времена у покушајима да окупите групу људи која би се ангажовала око заједничког циља. Проблем није у томе што они не желе да сарађују с вама, већ је препрека у томе што не виде сви, на исти начин, оно што је вама тако кристално јасно.

Вага

Не прихватајте на себе нове обавезе, најбоље је да дан проведите у минималним пословним активностима. Ускоро вас очекује већи прилив новца који, великим делом, може решити финансијске проблеме за које, тренутно, немате дугорочно решење.

Шкорпија

Препуни сте идеја којима засипате своје окружење. Иако сте омиљени у друштву, постајете напорни јер превише причате. Брзина којом се изражавате другим људима изгледа као да сте површни, па је савет за данас да мање причате, а више радите.

Стрелац

Очекују вас добре вести о значајном новчаном приходу, али вам онда следе и издаци. Привидном стабилизацијом финансијске ситуације побољшава се и ваше расположење па се то позитивно одражава на qубавне односе.

Јарац

Безазлена ситуација с партнером прети да се претвори у озбиљан сукоб. Ваша очекивања и оно што добијате су у нескладу. Пре него што закомпликујете односе, размислите још једном да ли је проблем довољно крупан да бисте од тога правили драму.

Водолија

Пред вама је дилема да ли да прихватите додатна задужења која вам обећавају добру зараду, али и значајно повећање обима посла. Ако се добро организујете, нове обавезе вам, дугорочно, могу обезбедити велику исплативост.

Рибе

Концентрација вам није на завидном нивоу. Углавном размишљате о уживању са вољеном особом и егзотичним путоваwима. Духом сте далеко од места боравка па би било пожељно да се крајем дана спустите са облака, у противном, следи вам болан повратак у реалност.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.