· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 12. август: БЛИЗАНЦИ повлаче брзоплете потезе, ЈАРЋЕВИ у проблему због забрањене љубави

Сазнајте како су вам звезде наклоњене 12. августра

1660205739_zabranjena-ljubav-horoskop.jpg
Фото: унспласх.цом

Данашњи хороскоп шаље посебно упозорење за два хороскопска знака, који ће се наћи на прекретници.

ОВАН

Пре него што покушате да мењате друге људе, крените од себе. Неспоразуме решавате тако што покушавате да будете љубазни према свима који имају некакве захтеве од вас. Заборављате да удовољавање широј околини никад није захвално.

Прочитајте још: У августу нас очекује КИША МЕТЕОРА: Два дана би требало да искористите за ове ствари
 
БИК

Ситуација на послу се мења али ви остајете по страни. За вас је то окидач да вас обузму страхови и преиспитивање да ли сте нешто погрешили. Не брините, то што вас нико не прозива није рђав знак, напротив. За вас је добро што тренутно никоме не сметате.
 
БЛИЗАНЦИ

Повукли сте брзоплете потезе па сте се због тога нашли у привидно безизлазној ситуацији. Блефирање није успело па је пред вама непријатан разговор с претпостављеним лицем. Да бисте ублажили последице, добровољно преузмите одговорност и разрешите проблем.
 
РАК

Лоши односи у вашој радној средини су постају неподношљиви па вама не преостаје ништа друго до да размишљате о одласку. Ситуација није повољна и свесни сте да бисте одласком искомпликовали већ незавидну финансијску ситуацију.
 
ЛАВ

Партнер вас провоцира и искушава. Ако одреагујете превише жустро, може вам у афекту излетети нешто што сте желели да прећутите. Будите одмерени да веза не би завршила раскидом, нарочито ако скривате нешто што вољена особа не сме да сазна.
 
ДЕВИЦА

Уколико вам је стало да покажете све своје потенцијале пронађите особе које ће вам помоћи у томе. Немојте трошити време у расправи са небитним људима јер на тај начин само губите енергију која ће вам затребати када то не будете очекивали.

ВАГА

Реагујте смирено, склони сте непромишљеним поступцима због којих компликујете односе. Не намећите свој став, јер се ваше мишљење неће чути. Истовремено, не коментаришите људе који нису присутни да се не бисте касније извињавали.
 
ШКОРПИЈА

Право је време да меланхолију замените конструктивним деловањем. Направите дугорочан детаљан план којим ћете у потпуности завршити све заостале обавезе које вас данас фрустрирају. Ваше окружење вас подржава, иако им није лако да вас схвате.
 
СТРЕЛАЦ

Повољан дан да својим укућанима изнесете све што вам је на срцу. Имате шансу да поведете конструктиван разговор из кога ћете сазнати детаље о којима нисте ни сањали. Ради се о стварима које су биле толико очигледне, али ви их до сада нисте схватали.
 
ЈАРАЦ

Привлачи вас особа с којом је љубавна веза немогућа. Страствено расположење претачете у креативност што вас пуни драгоценом енергијом. Велика мотивација вас инспирише за одличне пословне потезе који ће вам донети осећај правог задовољства.
 
ВОДОЛИЈА

Ваша преосетљивост, данас, долази до изражаја. Оптерећујете се мишљењима других људи док, истовремено, радите по свом нахођењу. Крајњи је час да се определите, или ћете играти како други свирају, или ћете зажмурити на то шта други људи говоре.

Прочитајте још: Они су увек у ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ: 5 знакова који стављају све остале у други план када се појаве
 
РИБЕ

Уколико сте на било који начин укључени у трговину, дан ће бити стресан за вас. Иако сте у искушењу да коначно довршите неке заостале послове, одолите искушењу и све одложите за неко време, јер све што урадите данас, радићете поново.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.