· · Komentari: 0

U avgustu nas očekuje KIŠA METEORA: Dva dana bi trebalo da iskoristite za ove stvari

Na nebu nas 11. i 12. avgusta 2022. očekuje kiša meteora, a evo kako će se to odraziti na vaš horoskopski znak!

1659683321_kristopher-roller-zepnJQycr4U-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Iz naše perspektive, kiša meteora izgleda kao prelepi svetlosni efekti na nebu, ali u stvarnosti, oni su jedna vrsta oluje koja se dešava usled raspadanja komete. Ali, sa astrološke strane, može predstavljati različite stvari koje imaju uticaja na vaše horoskopske znake.

Da bismo razumeli astrološki značaj kiše meteora, moramo razumeti značaj kometa. Komete se sastoje od leda, prašine i gasova. Ako bismo u tome tražili simboliku, mogli bismo reći da komete predstavljaju naše zamrznute emocije i kolektivne strahove, koji izlaze na površinu kako bismo ih videli i izlečili. Sve što smo ignorisali ili potiskivali više nećemo moći da gušimo.

Kiša meteora simbolizuje lepotu koja se diže iz pepela. Meteorske kiše predstavljaju duhovne uvide i mudrost stečene gledanjem duboko u senke nas samih i našeg sveta.

Foto: Pinterest

Sa aspekta astrologa, vreme je za inspiraciju i nove ideje koje će vam pomoći da živite svrsishodnijim životom, da se oslobodite strahova i samoporažavajućih misli.

Ovog meseca, prisustvovaćemo kiši meteora Perseida koji će se na nebu pojaviti 11. i 12. avgusta, a trajaće različitim intenzitetom sve do 1. septembra.

Evo kako da maksimalno iskoristite energiju kiše meteora na osnovu vašeg horoskopskog znaka!

Zemljani znaci (Jarac, Bik, Devica)

Ova kiša meteora bi vam mogla pomoći da se distancirate od praktičnog i krenete više u carstvo ideja i snova. Moći ćete da se vratite na zemlju i usredsredite se na to kako da sprovedete ove ideje u dogledno vreme. Ali za sada, samo budite otvoreni za istraživanje onoga što vam je trenutno dostupno. To je takođe vreme za učenje. Vaš um može biti otvoreniji nego inače.

Foto: Pinterest

Vazdušni znaci (Vaga, Vodolija, Blizanci)

Za vas, ove meteorske kiše vam mogu pomoći da fokusirate svoje misli. Možete da proverite stvari sa svoje liste obaveza i da nastavite sa projektima koji su nekada ranije bili prekinuti. Mogli biste da dobijete nalet energije i zamah. Ovo je takođe vreme za druženje i možda ćete sresti ljude iz prošlosti koje dugo niste videli.

Pročitajte još: Najsrećniji dan za svaki horoskopski znak u avgustu: Ovako su raspoređene planete

Vatreni znaci (Ovan, Lav, Strelac)

Možda je ovo vreme da se zaustavite i razmislite. Imate podsticaj da izađete, da se družite. Ipak, odvojite vreme za sebe, jer ste otvoreni za nove ideje ili realizacije koje vam se nameću. Mogli biste da ostvarite neiskorišćeni potencijal i pronađete nove načine da izrazite svoju kreativnu energiju. Prošli ste kroz tranziciju i sada je dobro vreme da odredite prioritete.

Vodeni znaci (Rak, Škorpija, Ribe)

Emocije koje su potisnute ili zamrznute mogu početi da izviru iz vas. Događaji u svetu, kao i sećanja iz ličnog života, mogli bi da vas učine emotivnijim. Budite saosećajni prema sebi, ali i prema drugima. Ovo je promena koja će vam pomoći da pojačete svoju intuiciju. Kiša meteora vam može pomoći da se oslobodite nekih svojih strahova.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.