Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 12. јун 2023: Лавови будите стрпљиви, Ракови напети

Шта нам припремају звезде за почетак недеље

1686556954_shutterstock_1928594471.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Месечево присуство у вашој карти јасно показује да морате да водите рачуна о свом унутрашњем устројству и породичним односима. Постаје очигледно да оно што вам треба и оно што партнер жели није увек иста ствар. Што пре то сазнате, пре ћете наћи компромис!

Бик

Живот би требало да буде релативно миран у наредних неколико дана, тако да би требало да будете у могућности да заобиђете све притиске који се појаве. Стога ћете можда имати добродошлу прилику да се опоравите од недавног стреса и напрезања.

Близанци

Код вас је нагласак тренутно на задовољству. То не значи да се само забављате, већ да се побринете да извучете свако могуће задовољство и уживање чак и из најдосадније рутине.

Рак

Месец сугерише да емоционална напетост сада лежи у прошлости, и да ако се и даље осећате мало стресно, то је због догађаја који су се десили прошле недеље или чак раније. Ако имате довољно свесности можете све то ставити у контекст – па чак и заборавити!

Лав

Доста тога је тренутно на чекању, а ви само желите да све то завршите и одморите. Ипак, не можете неке ситуације пожуривати, па само будите стрпљиви.

Девица

Вероватно сте свесни својих уметничких талената, а можда сте и веома свесни да ако желите да предстојећа сезона буде плодна, треба да се залажете да развијете све оне личне вештине које се пречесто занемарују. Нема више изговора!

Вага

Венера, ваш планетарни владар, оклева. Један закључак је да можете оставити по страни старе и истрошене везе и почети да делујете у скоро свакој романтичној сфери коју одаберете. А нагласак је управо на томе – да сами одлучите са ким желите да будете.

Шкорпија

Још увек постоји извесна тајновитост у вашем љубавном животу, иако су ваша осећања само ваша ствар. Поштујте поверење, имајте у виду жеље других људи и требало би да све буде добро.

Стрелац

Ваши таленти су бројни, али вам понекад недостаје одлучностнеопходна да их развијете. Међутим, ово је доба године када бисте требали да размотрите све одговарајуће начине да побољшате квалитет свог живота повезивањем са људима који исто мисле.

Јарац

Упркос вашим тренутним сумњама, јавни или професионални потез, који сада постаје неизбежан, биће бољи. Меркур, који влада вашим идејама, тера вас да се суочите са дугорочним плановима за промену. Међутим, оно што заиста инсистира је да проширите своје видике.

Водолија

Чини се да постоји елемент нетрпељивости према вама услед које може да дође до трзавица на послу. На вама је да конструктивно усмерите своју енергију, а не да упаднете у замку.

Рибе

Сада се ближите крају периода током кога сте имали врло интензивне односе са другима – неки су били пријатни, а неки исцрпљујући. Ставићете тачку на неке догађаје. Можда ћете задржати неколико успомена, али то је све.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas