Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 26. новембар 2023. године: Лавове очекују расправе са надређенима, а Водолије непотребни трошкови

Погелдајте како ће вам звезде бити наклоњене последњег дана у недељи

1700983115_Foto-Shuttertsock-horoskop-za-danas.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Ваш владалац Марс, планета иницијативе, у опозицији са Месецом над некретницом Алгол и Ураном, упозорава да поведете рачуна о финансијама. Будите опрезнији приликом пословних договора са одобама које живе у иностранству. Нервоза.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Транзит Месеца преко фиксне звезде Алгол и Урана у вашем знаку, опомиње да избегавате расправе са женама на послу. Изазован аспект између вашег владаоца Венере и Урана, доноси вам раздвајање од вољене особе због неочекиваних околности.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Месец се у поподневним сатима приближава вашем владаоцу Меркуру, планети логике и бизниса, чинећи вас склоним субјективним закључцима и погрешним одлукама. Могућ улазак у романсу са особом коју сте недавно упознали на краћем путу.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец поподне прелази преко фиксне звезде Алгол и Урана у астролошкој кући више силе, због чега су могући ванредни трошкови. Аспект између Плутона у пољу партнерских односа и Меркура, доноси вам сусрет са млађом особом.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Опозиција између вашег владаоца Сунца и Месеца близу Урана у астролошкој кући каријере, упозорава да избегавате расправе са надређенима. Због позиције Марса и Сатурна, симбола акције и одуговлачења, исплата коју очекујете ће вероватно још каснити.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Напет аспект између Месеца над Алголом и вашег владаоца Меркура, симбола комуникација, отежава или успорава пословне контакте и сарадњу са особама које живе у иностранству. Особа коју дуго нисте видели, шаље вам позив за излазак. Несаница.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Астероид Викторија у вашем знаку у коме се већ налази ваш владалац Венера, планета љубави и новца, повољно утиче на ваш професионални живот и финансије. Напет аспект са Месецом и Ураном, доноси вам привремено раздвајање од емотивног партнера.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Због аспекта између вашег владаоца Марса и Месеца над фиксном звездом Алгол, избегавајте расправе са сарадницима, али и са љубавним партнером. Новац вам стиже преко послова који подразумевају чешћа путовања. Сусрет са старом симпатијом.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Марс у вашем знаку образује изазован аспект са Месецом близу фиксне звезде Алгол, због чега би требало да будете опрезнији приликом пословних договора и потписивања уговора. Клоните се расправа са партнером и члановима породице. Више се одмарајте.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Месец који прави напет аспект са вашим владаоцем Сатурном, због чега ћете спорије решавати проблеме на послу или ћете морати да одложите неке послове, због неочекиваних околности. Љубавни партнер вас подржава у свему што радите и планирате.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Ваш владалац Уран близу Месеца и некретнице Алгол, доноси вам добре идеје, али ће њихова реализација бити спорија него што сте очекивали. Напет аспект са Венером, упозорава да избгавате непотребне трошкове и ризичне трансакције.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Секстил између вашег владаоца Нептуна и Месеца близу Алгола, доноси инспирацију уметницима и мотивацију спортистима. Особа коју познајете преко пословних контаката шаље вам позив за излазак. Заузете Рибе очекује расправа са вољном особом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas