Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za 26. novembar 2023. godine: Lavove očekuju rasprave sa nadređenima, a Vodolije nepotrebni troškovi

Pogeldajte kako će vam zvezde biti naklonjene poslednjeg dana u nedelji

1700983115_Foto-Shuttertsock-horoskop-za-danas.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Vaš vladalac Mars, planeta inicijative, u opoziciji sa Mesecom nad nekretnicom Algol i Uranom, upozorava da povedete računa o finansijama. Budite oprezniji prilikom poslovnih dogovora sa odobama koje žive u inostranstvu. Nervoza.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Tranzit Meseca preko fiksne zvezde Algol i Urana u vašem znaku, opominje da izbegavate rasprave sa ženama na poslu. Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Venere i Urana, donosi vam razdvajanje od voljene osobe zbog neočekivanih okolnosti.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec se u popodnevnim satima približava vašem vladaocu Merkuru, planeti logike i biznisa, čineći vas sklonim subjektivnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Moguć ulazak u romansu sa osobom koju ste nedavno upoznali na kraćem putu.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec popodne prelazi preko fiksne zvezde Algol i Urana u astrološkoj kući više sile, zbog čega su mogući vanredni troškovi. Aspekt između Plutona u polju partnerskih odnosa i Merkura, donosi vam susret sa mlađom osobom.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Opozicija između vašeg vladaoca Sunca i Meseca blizu Urana u astrološkoj kući karijere, upozorava da izbegavate rasprave sa nadređenima. Zbog pozicije Marsa i Saturna, simbola akcije i odugovlačenja, isplata koju očekujete će verovatno još kasniti.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Napet aspekt između Meseca nad Algolom i vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija, otežava ili usporava poslovne kontakte i saradnju sa osobama koje žive u inostranstvu. Osoba koju dugo niste videli, šalje vam poziv za izlazak. Nesanica.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Asteroid Viktorija u vašem znaku u kome se već nalazi vaš vladalac Venera, planeta ljubavi i novca, povoljno utiče na vaš profesionalni život i finansije. Napet aspekt sa Mesecom i Uranom, donosi vam privremeno razdvajanje od emotivnog partnera.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Zbog aspekta između vašeg vladaoca Marsa i Meseca nad fiksnom zvezdom Algol, izbegavajte rasprave sa saradnicima, ali i sa ljubavnim partnerom. Novac vam stiže preko poslova koji podrazumevaju češća putovanja. Susret sa starom simpatijom.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mars u vašem znaku obrazuje izazovan aspekt sa Mesecom blizu fiksne zvezde Algol, zbog čega bi trebalo da budete oprezniji prilikom poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora. Klonite se rasprava sa partnerom i članovima porodice. Više se odmarajte.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec koji pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, zbog čega ćete sporije rešavati probleme na poslu ili ćete morati da odložite neke poslove, zbog neočekivanih okolnosti. LJubavni partner vas podržava u svemu što radite i planirate.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran blizu Meseca i nekretnice Algol, donosi vam dobre ideje, ali će njihova realizacija biti sporija nego što ste očekivali. Napet aspekt sa Venerom, upozorava da izbgavate nepotrebne troškove i rizične transakcije.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Sekstil između vašeg vladaoca Neptuna i Meseca blizu Algola, donosi inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima. Osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata šalje vam poziv za izlazak. Zauzete Ribe očekuje rasprava sa voljnom osobom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas