· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни ХОРОСКОП ЗА 27.ЈУЛ: Водолија ће бити задовољна, Рак остварити план, али Рибе су звезда дана

Дневни хороскоп упозорава Овна да данас не прави грешке јер могу бити далекосежне и непоправљиве.

1626857002_Dugacki-rukavi.png
Фото: Депозитфото

Ован

Доста вам је чекања и цупкања у месту. Мислите ћете се смирити ако одмах разрешите све заврзламе и недоумице које вас муче неко време. Не будите брзоплети, саветује дневни хороскоп, јер грешке које бисте данас направили могу бити непоправљиве.

Бик

Помало сте уморни од интензивног дружења којим вас је партнер префорсирао у последње време. Након силних дешавања, доживљаја и провода, потребан вам је мали заслужени одмор. Не оклевајте, саопштите то вољеној особи, саветује дневни хороскоп.

Близанци

Препуни сте неке енергије коју не умете да утрошите. Из неког разлога не умете да употребите и искористите своју интуитивност. Биће вам лакше ако своју интиму поверите најбољем пријатељу, то је особа која ће вас, данас, најбоље разумети.

Прочитаје још: ДУХ Мирољуб терорише Космај, а једини спас је да му се покаже ОВА ствар

Рак

Верујете у себе и на путу сте да остварите велике планове. Знате да сви успеси стижу тек онда када је право време за то. Дан доноси низ повољних могућности, па их, због тога, спремно дочекајте. Ако планирате пут, урачунајте могућност одлагања.

Лав

Ваше присуство је пожељно на свакој забави. Од вас зависи хоћете ли искористити вече и упознати особу која жели да вам се приближи. Да би угођај био комплетан, савладајте своју духовитост како не бисте оставили утисак неозбиљне особе.

Девица

Време је да преузмете иницијативу и покренете нове активности на послу саветује дневни хороскоп. Позитивно зрачите па би било добро да сарадницима изнесете своје идеје. Вољена особа вам из неког разлога није доступна, можда је то идеалан начин да освежите ваше односе.

Прочитајте још: У ГРОБУ зазиданом пре два миленијума горело је СВЕТЛО! У чему је тајна "вечите ЛАМПЕ"?

Вага

Добре вести стижу из иностранства, обећава дневни хороскоп. Некоме ваше идеје делују интересантно. Не очекујте бајке које се дешавају преко ноћи. Свему приступите рационално и стрпљиво вуците потезе. Ако то успете, резултат неће изостати.

Шкорпија

Због наглашене променљивости расположења појачано сте осетљиви што може климаву љубавну везу довести у велико искушење. У дну срца још увек чувате јаке успомене из далеке прошлости па вам сећање на пропалу велику љубав ремети нову.

Стрелац

Успорени сте и поспани. То не мора да вас забрињава јер није реч ни о каквој болести, већ о пролазној малаксалости која је резултат претходног динамичног темпа који вас је сустигао. Нађите времена да дан посветите себи и својим личним потребама.

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Јарац

Напетост почиње од јутра, упозорава дневни хороскоп. Чини вам као да су сви подлегли атмосфери која је за ваш појам потпуно нездрава. Интензивно смишљате начине како да се решите свега и неко време проведете изоловани од свих дешавања. Не бежите од обавеза.

Водолија

Приводите крају многе заостале послове којима сте се мучили извесно време охрабрује дневни хороскоп. Коначно се назире епилог нечега на чему сте дуго радили. После дугог чекања прија вам осећај мале победе па имате право да себи приуштите краткотрајан предах.

Прочитајте још: Прво танкер који лебди, а онда се на небу појавио и ПЛУТАЈУЋИ ГРАД! (ФОТО)

Рибе

Ово је ваш дан, обећава дневни хороскоп. Коцкице се слажу једна за другом, ствари се решавају саме по себи. Пријатно сте изненађени јер нисте очекивали такав дар с неба. Нека вас не занесе тренутни резултат јер он није дошао вашим залагањем већ је пресудио фактор среће.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.